Magazin > VIP
37188 ogledov

To je mlado dekle Marcela Štefančiča

Marcel Štefančič v Studiu City RTV Slovenija Marcel Štefančič
Njegova nova ljubezen je hčerka zelo znanega Slovenca.

 

Po poročanju revije Lady je voditelj Marcel Štefančič že tri leta v zvezi z glasbenico in filmsko kritičarko Ivano Novak, hčerko slovenskega pesnika Borisa A. Novaka. Voditelj in publicist Marcel Štefančič je po ženini smrti, ki se je po hudi bolezni poslovila leta 2019, znova našel srečo v ljubezni. Na javne dogodke sta sicer skupaj hodila že leta 2022. 

Štefančič je za revijo Lady povedal, da je v zvezi pravi romantik: "V tej zvezi sem zelo romantična duša, ker je taka zveza, da sem lahko." Poleg medsebojne ljubezni ju združuje tudi ljubezen do filmov in glasbe. "Veliko potujeva naokrog z avtom, saj se rada voziva. In v avtu je treba poslušati glasbo, imeti neki soundtrack. Na srečo tu ni težave, zmeraj se strinjava glede glasbe. In če se strinjaš o glasbi in filmih, se potem tudi o ljubezni še toliko bolj," je še povedal. 

Marcel Štefančič | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Ivana ima na Televiziji Slovenija svojo oddajo Televizorka. Poleg filmske kritičarke je tudi glasbenica, pevka in pianistka. Šestega februarja v Cankarjevem domu v okviru projekta Oblike duha pripravlja koncert, na katerem bo s svojo glasbeno skupino uglasbila poezijo svojega očeta Borisa A. Novaka. V ponedeljek pa se je na prvi program Televizije Slovenija vrnil tudi Marcel in sicer z novo oddajo. 

Nova oddaja se imenuje Marcel. "Vrača se na prepoznavni voditeljski stol nove polurne nove oddaje Marcel, ki bo brezkompromisno in z ostrim pridihom z enim ali več sogovorniki poglobljeno, udarno in analitično načenjala najbolj aktualne in tudi provokativne teme. Slednje bo črpal iz sveta politike, družbe, kulture ter evropskega in svetovnega dogajanja," pišejo na spletni strani nacionalke, Štefančič pa je o oddaji povedal: "V novi oddaji bomo počeli to, kar Slovenci najraje počnemo – debatirali. O rečeh, ki si javno debato zaslužijo – in ki javno debato kličejo. Predebatirali bomo trende, ki nas slavijo, fenomene, ki nas gradijo, odločitve, ki nas delijo, črne cone, ki nas jezijo, populizme, ki nas medijo, simptome, ki nas definirajo, in ljudi, ki odmevajo, pa tudi vso psihopatologijo, ki poplavlja naše sanje, naše ideologije, naše predsodke, naše boje, naše fronte ter naše politično, socialno, ekonomsko, spletno, kulturno in popkulturno multivesolje."

Komentarjev 30
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:12 01.februar 2024.

    Mislim, da bi blo boljš, če bi mal začel razmišljat kakšen bo pogreb, kot pa, da se ukvarja z mladinkami??

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 17:26 31.januar 2024.

    Mladostniki, privrženi onaniranju so pa danes zelo zgovorni. Marcel je za razliko od vas šarmanten, zrel in razgledan možakar v najboljših letih in lahko za razliko od vas dejansko izbira med dekleti. Vam pa ostanejo le mediji, med katerimi si ...prikaži več najdete kakšno in se potem prepustite domišljiji. To je vaš maksimum.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:01 31.januar 2024.

    Ne vem zakaj takšna galama, če pa je med nima le 30 let razlike in niti rekorda nista podrla nobenega!? Poleg tega je le vprašanje časa ali bo on prej omagal ali se bo ona naveličala!? A boste potem tudi ...prikaži več tak cirkus zganjali? Ha, ha, ha...