Magazin > VIP
8804 ogledov

To je najstarejši sin Sebastiana Cavazze

Sebastian Cavazza Mediaspeed.net
Dinastija Cavazza ima sladkorčke tudi za novo generacijo oboževalk.

Igralec Sebastian Cavazza je svoje šarmantne gene predal tudi na sinova Marka Jakoba in Luko Pascala. O mlajšem, 17-letnem Marku, ki je nadarjeni raper, smo že pisali, prav tako pa je očarljiv tudi njegov starejši brat Luka, ki je letos postal maturant ljubljanske gimnazije Poljane.

Fanta nista le ljubka, temveč tudi pridna šolarja, kar je v nedavnem intervjuju izdal Mark, ki je povedal, da če bo v šoli priden in zraven še delaven, ima pri osemnajstih namen posneti svojo prvo ploščo.

Starejši Luka je medijsko manj izpostavljen, je pa nekaj podatkov o njem v svojih rimah izdal njegov mlajši brat. Temnolasec je menda lomilec ženskih src in strastni popotnik, saj se sodeč po bratovih rimah za eno leto odpravlja okoli sveta.

Komentarjev 3
  • Vesna Dolšak 15:10 31.julij 2016.

    Skup sn padla od tote lepote. Haha!

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 20:42 30.julij 2016.

    Ne boš verjel, ampak tudi mene je ob tej novici zabrisalo s stola, ampak to tako nerodno, da me je potem še stol zadel v ksiht in sem nekolikanj poškodovan. Zdaj ne vem, ali naj tožim Žurnal24 zaradi tega ...prikaži veča abotnega prispevka, ali dinastijo Cavazza vsled njihove silne lepote?!

  • maresem 16:09 30.julij 2016.

    Padel sem s stola...