Magazin > VIP
35217 ogledov

To je nekdanja miss ZDA zapisala v poslovilnem pismu

Cheslie Kryst
1/5
Profimedia
Tragična smrt Cheslie Kryst še vedno odmeva.

Konec januarja je nekdanja Miss ZDA 2019, Cheslie Kryst, v New Yorku skočila s stolpnice. Njena smrt je bila nepričakovana, saj niti njeni najbližji niso vedeli, da je lepotica, po izobrazbi pravnica, trpela za hudo depresijo. Njena mama je po smrti povedala, da je svoje trpljenje pred vsemi skrivala, celo pred njo, čeprav je bila njena velika zaupnica in sta se slišali vsak dan. "Bila si moja najboljša prijateljica. Pogovor s tabo je bil najlepši del mojega dneva. Tvoj smeh je bil nalezljiv. Še nikoli nisem izkusila tako močne bolečine. Za vedno me je spremenila," se je od 30-letnice poslovila njena mati. 

Cheslie je skočila z 29. nadstropja stavbe, v kateri je živela. Za seboj je pustila poslovilno pismo, v katerem je med drugim zapisala, da svoje imetje zapušča mami, po kateri se je zgledovala. 

Le nekaj ur pred smrtjo je lepotica objavila svoje zadnje sporočilo na Instagramu. "Naj vam ta dan prinese počitek in mir," je zapisala ob svoji fotografiji. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.