Magazin > VIP
37006 ogledov

To je novi partner Sare Rutar iz MasterChefa

Sara Rutar Pop TV
Sara Rutar pokazala svojega Dejana.

"Včasih se določene stvari zgodijo ob pravem trenutku in pravem času ... Leto 2020 je res posebno leto ... definitivno leto sprememb in novih izzivov ... ampak vse, kar mi življenje ponudi, zagrabim in se prepustim ... prepustim se toku življenja! Včasih je tako najboljše, kaj meniš?“ je zmagovalka MasterChefa in nekdanja tekmovalka Kmetije, Sara Rutar, zapisala ob posnetku, na katerem je v družbi svojega novega fanta Dejana.

Sara Rutar "NE dam se!" Magazin Sara Rutar pred novo življenjsko prelomnico
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Rutar (Official) (@sara_rutar) on

Kot je povedala za portal Njena.si, je ljubezen še sveža. "Ko sem Dejana spustila v svoje življenje, je bilo, kot da bi me obsijalo sonce. Je pa res, da se je moral kar precej potruditi, da me je osvojil, saj sem bila zaradi slabih preteklih izkušenj precej čustveno nedostopna,“ je še dejala za omenjeni medij.

Težave že pred vstopom v šov Kmetija

Sara je lani nastopila v šovu Kmetija. Mnogi so bili začudeni, da je njen tedanji partner, s katerim je bila v zvezi pet let, ni obiskal na posestvu, ko so družinski člani tekmovalcev dobili to možnost. Saro je takrat razveselil oče in njegova partnerka. Je pa Sara od svojega dragega prejela pismo. Povedala je tudi, da je bila njuna zveza v krizi, ker si je ona želela družine. "Prepričan sem, da lahko rečem, da razumem, da sem jaz zate in ti zame … Kako zelo težko je dandanes najti osebo, ki te samo pogleda v oči in ve, kaj misliš in kako se počutiš. To sem jaz našel v tebi in vem, da sem našel najbolj dragocen dar tega sveta … Manjkaš mi in res se čudim, kako sem zdržal do danes v tej prazni hiši z Luno,“ je pisalo v pismu.

Paru pa očitno krize ni uspelo prebroditi.

Komentarjev 3
  • weterek705 03:29 07.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim....... connect3.best

  • Ender3 15:21 06.oktober 2020.

    Sara, tudi jaz se te ne bi branil, kuhati znam, a kaj, ko ljubezni nimam..😕😖😟😝

  • Alojz Kokot 10:36 06.oktober 2020.

    lepa in sposobna-vso srečo v življenju