Magazin > VIP
4120 ogledov

To je novi posel Bineta Volčiča

bine volčič Robi Rep
Dela in idej mu ne zmanjka!

Bine Volčič, chef z diplomo Kulinaričnega inštituta Le Cordon Bleu v Parizu in član žirije v kuharskem TV šovu Masterchef Slovenija, si dolgčasa v življenju preprosto ne predstavlja. Ko je pred točno tremi leti odprl svoj Monstera bistro v Ljubljani, si ni upal predstavljati, da se bo hitro priljubil tako slovenskim kot tujim gostom – že dve leti je ta majhen in skromno opremljen "neo-bistro" z vrhunsko, a dostopno kulinariko v samem vrhu ljubljanskih restavracij. 

Bineta je uspeh pozitivno presenetil in tako se je lahko začel ponovno posvečati nastopanju v kulinaričnih TV šovih. V obdobjih med snemalnimi sezonami pa njegova glava vre od različnih, s kulinariko povezanih zamisli. Ustvarjalni zagon je v trenutku dobil tudi ob skromni prošnji Klemna Malovrha, enega od lastnikov KluBara iz Kranja, za pomoč pri projektiranju kuhinje, s katero je želel obogatiti ponudbo v svojem gostinskem lokalu, znanem po izvrstnem klubskem glasbenem dogajanju. Za Bineta dobra hrana in dobra glasba preprosto pašeta skupaj in strokovni nasvet je prerastel v poslovno partnerstvo. "Že pet let se praktično dnevno vozim iz Kranja v Ljubljano in popoldne hitim spet domov, pa v Kranju ali okolici do danes nisem nikjer našel kraja, kjer bi pojedel kaj dobrega pa na hitro, saj se mi vedno kam mudi… Sedaj pa sem v projektu KluBar gastropub našel priložnost, da razbijem mit, da je street-food hrana samo nekvalitetna in nezdrava. In končno lahko zdaj sit pridem domov," se smeji Bine.

Slavni chef pa je razkril tudi cenik, za njegove slastne burgerje boste odšteli od 3,5 do 6 evrov. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • Avatar Zara_Loftus
    Zara_Loftus 11:45 26.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da see je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

Sorodne novice