Magazin > VIP
11186 ogledov

To je novi posel Ivane Šundov

Ivana Šundov Saša Despot
Ivana Šundov je modo postavila na stranski tir in dala priložnost novim projektom.

Ivana Šundov, ki je bila poleg vloge voditeljice kar nekaj let vpeta tudi v modni svet, se je pred kratkim odločila, da vrata odpre novim, svežim projektom. "Nisem več v modnem svetu, menim, da sem se tega prenasitila. Še vedno jo rada spremljam, a le ljubiteljsko," pravi Šundova, ki je dolga leta delala za znani hrvaški modni portal, pred nekaj meseci pa je začela sodelovati z najbolj znanim hrvaškim portalom 24sata. "Zadnje čase sem pokrivala predvsem šport in različne oblike športnih vadb, seda pa delam predvsem intervjuje z znanimi in zanimivimi osebnostmi," dodaja Ivana. 

Ivana Šundov Magazin Te znane Slovenke je zamrznil čas

Njena stalnica pa še vedno ostajajo prireditve, na katerih pogosto sodeluje kot voditeljica. "Pred kratkim sem v Stožicah vodila koncert in tudi sicer sem veliko v Sloveniji, vsaj parkrat na mesec," pravi Šundova, ki si bo po napornem delovnem letu, tako kot vsako leto, privoščila oddih v Dalmaciji: "Junija grem s hčerkama na morje, avgusta pa bosta z očetom. Odkar smo ločeni, ni nič več kot ponavadi, a naši dopusti v Dalmaciji ostajajo stalnica. Med našimi priljubljenimi otoki so Vis, Hvar in Korčula." Ivanina starejša hči gre drugo leto sicer v gimnazijo, mlajša pa v osmi razred. Obe trenirata atletiko in sta odličnjakinji, za kar ju mora Ivana včasih tudi malo preganjati. "Tudi, kadar sem popoldne službeno odsotna, ju pokličem in malo spomnim, da je počitka konec in da je čas, da se spravita za knjige. Nimata občutka za čas, a nič posebnega, tako kot vsi otroci," pravi ponosna mamica.

Lili Žagar Magazin Razkrivamo, kaj so znani Slovenci po izobrazbi!

Čeprav Ivana po ločitvi o zasebnem življenju ne govori rada, saj pravi, da je vse, kar je želela, že povedala, pa brez zadrege prizna, da novega partnerja, kjub temu da ji snubcev ne manjka, nima: "Nič resnega in omembe vrednega ni."

Komentarjev 8
  • Skipi 14:44 05.junij 2018.

    Šit no ta ženska je bila tako lepa, jaz ne vem kaj delajo ti lepotni kirurgi ampak ko pridejo od njih so vse kot eni spački.

  • kapibara 13:29 05.junij 2018.

    Ampak, betonska zelena Žaba, tik desno pred mostičkom, za v Lj gradu, ji pa dela konkurenco..

  • Friderik1950 13:27 05.junij 2018.

    Lahko se o njej napiše kaj se hoče, za mene ostane daleč, daleč, daleč najboljša napovedovalka - voditeljica vseh časov ( nikoli v zadregi, popolna slovenščina, stavki brez napake, izreden šarm), skratka persona za gala prireditve največjega ranga, sedaj tudi v obeh jezikih.

Sorodne novice