Magazin > VIP
6767 ogledov

Kaj dela Ivana, da je videti tako noro dobro?

Ivana Šundov Osebni arhiv
Mnogi ji očitajo številne lepotne popravke, a Ivana se temu lahko le smeji.

Voditeljica Ivana Šundov je kot vino, z leti še bolj slastna in opojna. In čeprav zlobni jeziki opletajo, da je šla lepotica šla že večkrat pod nož, jih moramo razočarati.

"Kozmetičnih popravkov se ne poslužujem, kozmetične preobrazbe pa. Ko vidim, da je čas, da se na obrazu nekaj dogaja, grem, nisem pa tako vestna kot bi si marsikdo mislil. V Zagrebu mi na pomoč pri preobrazbi priskoči dr. Žgaljardić, h kateremu hodijo vse lepotice in misice, čeprav ne vem zakaj, ker so vse tako lepe in mlade," pravi Ivana, ki pa veliko bolj redno skrbi za svojo postavo:

"Od konca novembra, ko imam sama rojstni dan, in do konca januarja je zame izredno pestro družabno obdobje. Rojstni dnevi, zabave, sladice, šampanjec, jaz pa tako rada jem. Prav vse rada jem. In prav je, da si znamo tudi privoščiti. Pred pomladjo pa se vedno začnem intenzivno pripravljati na poletje. Letos sem že začela in tako v avtu redno prevažam torbo za telovadbo. Ne le zaradi poletne postave, pač pa z leti predvsem zaradi zdravja. Visoke pete so pustile svoj davek in tako čutim tudi hrbtenico."

Ivana Šundov Po ločitvi Magazin Ivana Šundov o snubcih: "Ni mi dolgčas"
Komentarjev 1
  • Mefisto 12:08 12.februar 2018.

    Kaj dela Ivana, da je tako noro dobra? Jaz jo servisiram!

Sorodne novice