Magazin > VIP
265 ogledov

To je polbrat Melanie Trump

denis cigelnjak Planet Danes
Na hitro smo govorili z bratom Melanie Trump, ki smo ga zmotili med delovnim časom.

denis cigelnjak | Avtor: Planet Danes Planet Danes
Na prošnjo za krajši intervju nam je Denis Cigelnjak prijazno odgovoril, da ne daje več izjav, je bil pa bolj zgovoren za Planet TV.

Novinarki Anji Markovič je med drugim povedal, da mu kljub očetovi odsotnosti v mladosti ni nikoli nič manjkalo. "Mama, tete in strici so mi dali vse. A to ne pomeni, da očeta ne bi rad spoznal," je povedal 50-letnik iz Hrastnika, ki mu pozornost medijev prav nič ne godi.

Poudarja tudi, da od družine Knavs ali Trump ne želi ničesar, tako kot tudi njegova mama od Melanijinega očeta Viktorja ni hotela nič. To, da je želel, da otroka splavi, jo je namreč močno razočaralo. "Mama se ni strinjala, obdržala me je. Od očeta ni želela nič, ker je bila preveč razočarana. Potem jo je babica pregovorila, da od njega zahteva preživnino. Oče jo je plačeval do mojega 18. leta, nanjo večkrat pozabil, pa ga je potem opomnilo sodišče," je televiziji še povedal in dodal, da mu je sedaj, ko je tudi sam oče, čudno, kako lahko nekdo zataji svojega otroka. Kljub temu bi z očetom in svojima polsestrama, ko se bo prah okoli ameriških predsedniških volitev polegel, rad šel na sok ali pico.

Komentarjev 4
  • nergač 21:17 05.maj 2016.

    ne vem, če so te porno strani na Žurnalu24 pravi kraj, da človek izlije svoje travme....

  • d 16:19 05.maj 2016.

    mislm, ker bednik, da tko vlece nase svojo pozornost .... v njegovi kozi nebi zelel od dalec vidt novinarje

  • se_eden 14:40 05.maj 2016.

    če se vam da, lahko neplačano preživnino še vedno izterjate. in to uspešno!