Magazin > VIP
13285 ogledov

To je vse bolj uspešen posel Ane Marie Mitič

Ana Marija Mitić Instagram
Zavihala je rokave, njen samostojni projekt pa je vse bolj uspešen, slišan in viden …

Igralka, voditeljica, komičarka poklicno, zasebno pa predana mama, partnerka in prijateljica, Ana Maria Mitič ne počiva, pač pa je svoje poklicno in zasebno življenje združila v spletnem portalu mamamaria.si, ki uspešno deluje že eno let. Del tega projekta  so tudi iskreni in poučni zvočni intervjuji oziroma podcasti. 

"Vedno bom na strani iskrivih pogovorov, ki lahko ponudijo še kak dober nasvet, predvsem pa vse, kar bi sodobno žensko utegnilo zanimati. Da bomo dobro krmarile med samouresničevanjem, odnosti, svojim osebnim poslanstvom. In to je tudi smisel podcastov MamaMaria, ki so v bistvu zvočni posnetki pogovornih oddaj. Zanima me vse: od ponovne uporabe in krožnega gospodarstva pa do tega, kako prelisičiti otroka, da mu lažje izmerimo temperaturo. Še posebej rada se iskreno pogovarjam o vsem, o čemer se na videz ne govori: psihične stiske, ki spremljajo ženske, zgrešena slika, ki jo dajejo družbena omrežja, kaj je v modernem času sploh uspešnost," pravi Ana Maria, ki se trudi "prek digitalnih kanalov približati dobre vsebine na sodoben način."
 
Kako pa voditeljica in igralka, ki je nekoč študirala medicino, vidi trenutno situacijo? "Vesela sem, da imam obilico časa za svojega sina Leva, ampak jaz tudi rada delam, tako da me to zdaj že dolgo obdobje brez 'pravega' druženja (mi smo na strani previdnih in res upoštevamo odredbe) tudi žalosti. Ampak! Digitalno je globalno in z veseljem kofetkam s prijatelji po Zoomu," še dodaja Mitičeva.

 

Komentarjev 4
  • riluva 05:07 30.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Avatar Tellionela
    Tellionela 23:09 29.november 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • erawven 21:03 29.november 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

Sorodne novice