Magazin > VIP
94414 ogledov

To je zabrusila fantu Zale Djuric: "Če bi bil pravi moški, ji ne bi dovolil, da ..."

zala đurić Instagram
Kako lepo je reagiral Zalin fant …

Igralka, pevka in pesnica Zala Djuric je v svoji najnovejši kolumni za OnoPlus med drugim razkrila zanimiv pripetljaj, ki se jima je zgodil s fantom. 

"Ne bom pozabila vročega poletnega dne, ob morju, ko sem si nadela oprijeto krilo, ki se je končalo na predelu, kjer ritnici postaneta nogi. S fantom sva vstopila v trgovino, prodajalka pa se je po nekaj trenutkih ogledovanja mojih oblačil obrnila k fantu in mu zabrusila: 'Če bi bil pravi moški, ji ne bi dovolil, da takšna hodi naokoli.' Pogledal jo je in ji mirno odvrnil: 'Ravno zato, ker sem pravi moški, ji dovolim, da obleče, kar želi.' Dovoliti. Že ob prisotnosti te besede v takšnem kontekstu se vidi, da nismo svobodni. Dovoliti. Ha! Takšnih patriarhalnih nesmislov ne podpirajo le moški in nimajo vsi podporniki moškega šovinizma tiča," je zapisala Zala. Se strinjate z mlado umetnico?

Zalo svojega fanta sicer zelo nerada izpostavi javnosti, ga je pa pokazala pred kratkim, ko sta se skupaj udeležila izbora za Femme Fatale, na katerem je bila ena izmed nominirank tudi sama. Umetnica je skupno fotografijo takrat objavila na Instagramu in ob njej zapisala: "On obstaja. Ni iz industrije in zlobnih medijev ne tolerira tako kot jaz. Zato ga ni na mojih socialnih omrežjih. Prav tako: On je moje vse in ga že pogrešam."

Komentarjev 6
  • wingspan15 13:35 18.november 2019.

    Igralka, pevka, pesnica, umetnica, ma saj te res zvije, kako poceni so postali tile nazivi v Sloveniji, Če se ne bi pisala Đurič, ne bi nihče vedel zanjo. S svojim delom si teh nazivov zagotovo ni pridobila.

  • matermila 08:58 18.november 2019.

    Igralka, pevka in pesnica Zala Djuric....Čakte malo,kje ste pa to pobrali?Odkar sem prvič slišal za njo,še nisem zasledil nobenega njenega filma,pesmi,ali pa kake njene poezije.Če ima človek željo postati vse to kar ste napisali,še ne pomeni da to je.

  • Avatar Velestella
    Velestella 00:45 18.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice