Magazin > VIP
11939 ogledov

To se je zgodilo, ko si je Špela Grošelj omislila profil na Tindru

Šlo je le za stavo.

Špela Grošelj je v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled povedala, da se poslužuje priljubljene zmenkarske aplikacije Tinder, a le zaradi stave. Razkrila je, da je zaradi izgubljene stave morala na tri Tinder zmenke. Dva je že izpeljala, treji pa jo še čaka. Ker pa ima na profilu slike, ki ne razkrivajo, da je Špela Grošelj, eden od fantov ni imel pojma, s kom gre na zmenek.

"Mislil je, da gre za skrito kamero in pogledoval naokoli, čeprav sem mu že takoj povedala, da gre le za stavo. Drugi pa me je zafrknil, ker mi je sledil na Instagramu in je vedel, da so obrezane slike na Tindru, slike iz mojega Instagrama. Tako je točno vedel, s kom gre na zmenek," je za zurnal24.si razkrila Grošljeva. Povedala je še, da Tinder rada uporablja predvsem v tujini, a ne za zmenke, saj se v tujini še nikoli ni dobila z nobenim v živo, pač pa zato, da ji domačini zaupajo, kateri so najlepši kotički, vredni obiska. 

Komentarjev 3
  • Vasilij Vasquez 06:36 25.februar 2023.

    Kok prikupno laže okrog tindra. V tujini se na veliko poriva, ampak tle za javnost doma njena verzija zveni lepše, resnico pa vemo samo nekateri.

  • popokatopetl 13:51 24.februar 2023.

    A to ustreza definiciji cajke, sam vprašam? ;)

  • Avatar pantani
    pantani 09:15 24.februar 2023.

    Tale je vedno bolj podobna krofu!!!

Sorodne novice