Magazin > VIP
37231 ogledov

To telo bo staro 51 let!

Jennifer Lopez
1/9
Profimedia
Za to postavo stoji strog prehranjevalni in vadbeni režim ...

Njena popolna postava, na kateri verjetno ni niti trohice maščobe, je seveda tudi rezultat dolgoletnega treniranja plesa, a velik del je tudi strogi način prehranjevanja. Pevka Jennifer Lopez je za revijo People nekoč povedala, da je vse, kar poje, organsko pridelano. Nikoli ne je hrane, kot so različni prigrizki (čips, kokice), sladkarije ali podobno. Priznava pa, da je zaradi napornega urnika velikokrat v skušnjavi, da poje kaj nezdravega. "Prav zato imam v svoji torbi vedno zdrave prigrizke, na primer sadje ali zelenjavo," je razkrila.

Osebni kuhar Jennifer Lopez, Kevin Fernandez je povedal, da je pevkin hladilnik vedno pol sadja, mineralne vode in zelenjave. "Otroci imajo radi sveže jagode. V hladilniku je vedno zelena zelenjava, kot so špinača, kumare in zelena, za zelene smutije, s katerimi radi začnejo dan.“ Razkril je tudi, da se je zvezdnica pred nastopom na Super Bowlu držala stroge diete. Z jedilnika je vrgla vse ogljikove hidrate in sladkor.

Kljub temu pa se včasih rada pregreši z domačim čokoladnim sladoledom ali piškoti s koščki čokolade. "Ne pijem niti alkohola niti kave, tudi kadim ne. V redkih primerih, ko si zaželim kave, naročim prezkofeinsko. Te stvari res negativno vplivajo na kožo," je nekoč priznala Jennifer in dodala da trenira vsak dan po več ur, zato nič čudnega, da je pri 51-ih, ki jih bo dopolnila 24. julija postavna kot v dvajsetih.

 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:17 22.julij 2020.

    (Občasne) varuške, zasebna šola za otroke, osebni kuhar, osebni trener, maserji, kozmetičarke, estetski kirurg ... Čudno, da ji ob vseh teh naporih uspe ohranjati tak lep videz, a ne, Ana H. F.?

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:13 22.julij 2020.

    To telo ima 24/7 časa samo zase. Še nohtov si ne uredi sama. Upam, da si vsaj rit obriše, ko naravi vrne organske odpadke..... Težko je tako razvajeno divo primerjati z eno mamico samohranilko, ki se ubija za minimalca, stanarino, ...prikaži več pufe od bivšega moža in z dvema šoloobveznima otrokoma (recimo, da je eden še bolan)....

Sorodne novice