Magazin > VIP
6412 ogledov

Toliko bo Kate Middleton dobila za gole fotografije

princ william, kate middleton
Dobro si bo napolnila denarnico …

Sodišče v Versaillesu je odbilo pritožbo časopisa Closer, ki mu je bilO za gole fotografije Kate Middleton, ki so jih posneli leta 2012, dodeljeno 100 tisoč evrov kazni, poročajo britanski mediji. Vojvodinjo so zgoraj brez ujeli v luksuznem počitniškem objektu na jugu Francije in izkoristili priložnost. Kate se je takoj odločila za tožbo in jo tudi dobila, a se je časopis na kazen pritožil, pritožbo pa je sodišče sedaj dokončno odbilo.

kate middleton, camilla Magazin Tako grdo je Camilla sabotirala Kate

Glavna urednica in direktor časopisa morata tako Kate izplačati vsak po 45 tisoč evrov, medtem ko morata fotografa, ki sta vojvodinjo ujela, plačati vsak po 10 tisoč evrov denarne kazni. Kate Middleton bo tako na račun na pol golih paparaco fotografij iz leta 2012 bogatejša za več kot 100 tisoč evrov. Odločitev sodišča je tokrat dokončna. 

princ george Magazin Princ George gre v prvi razred, šolnina vas bo sezula!
Komentarjev 3
  • Snežinko 12:21 21.september 2018.

    Pravilno. Javna oseba gor ali dol, na dopustu ima prav tako pravico do zasebnosti in pika. Še premala kazen je, tele paparace bi morali konkretno bolj "pristriči", ker nimajo prav nobenega spoštovanja. Čez mrtve za sliko...

  • NeAnonimni 09:16 21.september 2018.

    Vsaka ma svojo ceno.

Sorodne novice