Magazin > VIP
13955 ogledov

Toliko so plačali mladoletnici, da je spala s princem Andrewem

princ andrew Profimedia
Februarja 2020 se je princ Andrew z Virginio Giuffre, ki ga je tožila zaradi spolne zlorabe, poravnal, na dan pa še vedno prihajajo nove informacije.

Ko je bilo jasno, da sodnik ne bo ovrgel tožbe proti princu Andrewu, ki jo je zaradi spolne zlorabe sprožila Virginia Giuffre, so ji kraljevi odvetniki takoj ponudili izvensodno poravnavo, s katero se je strinjala. Kakšen je bil znesek, ni znano, govori pa se, da je dobila med 11 in 16 milijonov dolarjev.

Virginia trdi, da jo je princ, ko je bila stara 17 let, spolno zlorabil. Andrewa je spoznala preko obsojenega pedofila Jeffreyja Epsteina, ki si je v zaporu vzel življenje. Čeprav je Andrew zanikal, da sta bila dobra prijatelja, vsi dokazi pripovedujejo drugačno zgodbo ... Epstein naj bi Virginii celo plačal, da je imela s princem spolne odnose ...

Giuffre je to na sodišču razkrila leta 2016. Takrat so jo vprašali, ali ji je Jeffrey Epstein plačal med 10 in 15.000 dolarjev za seks s princem Andrewem. "Da, prejela sem 15.000 dolarjev. Ne vem, koliko je to v funtih. Denar se dobila v ameriških dolarjih," je odgovorila.

Andrew sicer pravi, da se ne spomni, da bi Virginio poznal, čeprav obstaja skupna fotografija.

 

Komentarjev 3
  • AnGus 13:18 12.januar 2024.

    To me spominja na tisti vic, ko se srečata gospod in dama. ON: "Gospa, bi vi spali z menoj za 5 mio $?" ONA: "Ja no, za 5 mio $ pa bi!" ON: "Kaj pa za 50 $?" ONA: "Kaj ...prikaži več pa vi mislite, da sem kurba?!" ON: "To sva že ugotovila, sedaj se samo še pogajava glede zneska!"

  • AnGus 13:15 12.januar 2024.

    Je pa ja menda vedela, koliko je ura, če je bila pripravljena sprejeti denar. Kurba pač.

  • PaPajapopi 11:33 12.januar 2024.

    Keš pičke ! ! ! Denar je pa rada prejemala tedaj in kasneje.