Magazin > VIP
3538 ogledov

Toni Cetinski: Grozi mu osem let zapora

tony cetinski
Pevec je leta 2017 zagrešil prometno nesrečo s smrtnim izidom.

Na sodišču v Pazinu se je včeraj dopoldne začelo sojenje pevcu Toniju Cetinskemu (49). Toni je leta 2017 v centru Rovinja namreč povzročil prometno nesrečo, ki se je za 62-letnega Ibrahima Kevljanina končala s smrtnim izidom. Če bo spoznan za krivega, mu preti od enega do osem let zaporne kazni. 

Pevec je usodnega decembrskega dopoldneva leta 2017 zapeljal čez prehod za pešče, na katerem je ležal močno vinjen Kevljanin. Ker ga Cetinski ni videl, ga je povozil, žrtev pa je za posledicami nesreče umrla. Cetinski je menda na cesti, kjer je omejitev 50 km/h vozil 33 km/h, bil je povsem trezen, v obtožnici pa mu očitajo, da hitrosti ni prilagodil razmeram na cesti. 

"O tem ne bi smel govoriti, glede na to, da bo še nekaj časa trajalo. Še naprej sočustvujem z družino žrtve. Tej situaciji se nisem mogel izogniti, niti jo predvideti. Vse ostalo bo na sodišču. Kako se bo razvilo, ne vem, ampak verjamem v pravičnost sodišča in da bodo vse dobro raziskali. Naj bo pravično," je včeraj za hrvaške medije povedal Cetinski.  

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
(Foto: Alen Zulić) cetinski Svet Aretirali mamo Cetinskega Tony Cetinski Magazin Tony Cetinski se ločuje
Komentarjev 2
  • Pepe007 10:41 30.maj 2019.

    Ta primer deluje kot šolski, zakaj je smiselno, da nekdo velja za nedolžnega, dokler sodišče ne odloči drugače in zakaj naj ne bi prišli do medijev osebni podatki o strankah v postopku ter čemu je namenjena direktiva GDPR.

  • NeAnonimni 10:06 29.maj 2019.

    Haha, on je kriv, ker hitrosti ni prilagodil razmeram.. Trezen in 17km/h pod omejitvijo.. odličen in pravičen sistem.