Magazin > VIP
7725 ogledov

Tori Spelling: Z otroki se je preselila v avtodom, sedaj je pristala v bolnišnici

Tori Spelling Profimedia
Spet nova zdravstvena težava.

Pred kratkim je odjeknila novica, da se Tori Spelling, poznana iz nadaljevanke Beverly Hills 90210, ločuje od igralca Deana McDermotta. "Z veliko žalostjo in zelo težkim srcem sva se po 18 letih skupnega življenja s Tori Spelling odločila, da greva vsak svojo pot in sama začneva novo potovanje. Še naprej bova sodelovala kot ljubeča starša in skozi ta težki čas vodila otroke. Prosimo vas, da vsi spoštujete našo zasebnost," je Dean sporočil na družbenih omrežjih. O ločitvi se je govorilo že od leta 2021, Dean naj bi v času zakona Tori tudi prevaral.

Igralka, ki redno obvešča oboževalce o dogodkih iz njenega življenja, se je po ločitvi s petimi otroki preselila v avtodom, saj njihovo najeto stanovanje sanirajo zaradi plesni, poroča Entertainment tonight. Najmlajša sinova sta zaradi plesni obiskala celo urgenco, saj naj bi se jima vrtelo in spalo po ves dan.

Tori Spelling | Avtor: Profimedia Profimedia

Tori je na svojem Instagramu pred dnevi delila novico, da je hospitalizirana. "Četrti dan sem tu in zelo pogrešam svoje otroke. "Hvaležna in tako ponosna na svoje pogumne, močne, odporne in prijazne otroke, ki ostajajo pozitivni, ne glede na to, kaj se zgodi," je zapisala. Vzroka in resnosti hospitalizacije ni razkrila.

 | Avtor:

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.