Magazin > VIP
14157 ogledov

Tottijeva nova punca v kopalkah je nekaj, kar bi lahko gledali cel dan!

Francesco Totti
1/8
Profimedia
Razgled ima čudovit.

Po sedemnajstih letih zakona, v katerem so se jima rodili trije otroci, sta poleti ločene poti ubrala nekdanja italijanska nogometna legenda Francesco Totti in manekenka ter voditeljica Ilary Blasi. Totti je septembra po številnih govoricah spregovoril za Corriere della Sera in povedal, da ni on tisti, ki je varal prvi. Povedal je, da je šel leta 2020 skozi težko obdobje, končal je kariero, izgubil očeta in ko bi najbolj potreboval soprogo, je menda ni bilo na spregled, čeprav pravi, da je krivda za ločitev vselej obojestranska.

Takrat so ga ljudje, ki so mu blizu, opozorili, da se soproga videva z drugim. "Prvič v dvajsetih letih sem pogledal v njen telefon in ugotovil, da se res z nekom dobiva preko tretje osebe. Po tem sem padel v depresijo, nisem spal, videl sem, da konec," je povedal in priznal, da mu je iz krize pomagala nova partnerka, pevka Noemi Bocci, za katero pravi, da jo je spoznal šele po tem, ko je ugotovil za ženino prevaro.

V teh dneh pa se Totti z novo ljubeznijo in hčerko sonči v vročem Miamiju in iz slik je razvidno, da Noemi ni le dobra čustvena opora, teveč tudi prava paša za oči. Pokukajte v galerijo ... 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice