Magazin > VIP
57 ogledov

Transseksualec ukradel Jordan identiteto

Katie Price Flynet
Osemnajstletni fanatični transseksualec se je predstavljal kot Jordan in ji z bančnega računa ukradel več tisoč evrov.

Britanska starleta Katie Price, bolj znana pod nazivom Jordan, je med nakupovanjem v Brightonu doživela zelo neprijetno presenečenje. Prodajalka ji je namreč zavrnila tri kreditne kartice, ker je bil na njih že presežen limit. Kako je prišlo do tega?

Najstniški transseksualec po imenu Kerry Marshall, ki se je včasih imenoval Tyler Meadows in si namerava v kratkem z operacijo spremeniti spol, je z blond lasuljo zaposlene v banki prepričal, da je zvezdnica, in ji septembra z bančnega računa najprej izmaknil tisoč funtov oziroma 1.180 evrov, šest dni kasneje pa še 1.500 funtov oziroma 1.780 evrov. Poleg tega si je z njenimi podatki, ki jih je pridobil medtem, ko je kot varnostnik delal na njenem domu v Sussexu, kupil športni avto Mazda MX5, uporabil pa jih je tudi za nakup nakita in drugih stvari prek spleta. Tako naj bi 18-letnik oškodoval njen bančni račun za skupno 25 tisoč funtov oziroma 29.600 evrov.

Najstnik je priznal krivdo in je bil v torek na sodišču obtožen prevare zaradi lažnega predstavljanja. Kazen mu bodo izrekli po novem letu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.