Magazin > VIP
131 ogledov

Tyson pretepel sedem prostitutk

Mike Tyson FameFlynet
Nekdanji boksarski prvak Mike Tyson je nedavno spregovoril o najnižnji točki v svojem življenju. Priznal je, da je med težavnim obdobjem neke noči pretepel sedem prostitutk.

Neke noči se je Mike Tyson v hotelski sobi prepuščal omami kokaina, morfija in konjaka, družbo pa mu je delalo sedem prostitutk. V nekem trenutku je začel halucinirati, zato je bil prepričan, da ga hočejo prijateljice noči oropati in mu "vzeti dušo". Zato jih je pretepel. "Istočasno sem vlekel kokain, jemal morfij in viagro, pil konjak in kadil marihuano. Gledal sem teh sedem prostitutk in nenadoma sem postal čisto paranoičen, mislil sem, da so me obsedli demoni. Pretepel sem jih, jih ozmerjal in vrgel iz sobe," se incidenta v hotelu iz leta 2009 spominja Tyson. Kasneje se je za svoje vedenje opravičil in odšel na zdravljenje.

Danes 45-letni zvezdnik priznava, da so ga ljudje z razlogom klicali "najbolj grozen človek na svetu". Pred tremi leti si je obljubil, da se nikoli več ne bo drogiral ter da ne bo več posegel po alkoholu, in za zdaj mu to uspeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.