Magazin > VIP
12504 ogledov

Uau, takšna mačka je mama naše pevke Alye!

Alya Anže Petkovšek
Očitno jabolko res ne pade daleč od drevesa.

Alya se trenutno z vso vnemo predstavlja na predstavitev novega albuma Iz dnevne sobe, ki je tudi slišati kot zabava v dnevni sobi, intimen, a energičen, pravi pevka. Kljub obilici dela pa še vedno najde čas za najbližje, sploh za mamo, ki je v teh dneh praznovala jubilej. Alya pravi, da so ji za presenečenje pripravili družinski zajtrk, čaka pa jo še nekaj, a pevka ni želela izdati, kaj. Kot tudi ne razkriva mamine starosti, pove le, da je videti zelo dobro, kar je posledica tega, da veliko dela na sebi in ima rada življenje. Kakšna mačka je njena mama, je Alya objavila tudi na svojem Instagramu.

Alya Magazin Ne boste verjeli, kje živi Alya

"Moja mama je umetniška duša in čeprav se je z glasbo, igranjem violine, ukvarjala le kot otrok, me vedno spodbuja pri mojih podvigih. Ima nek dar in točno ve, kaj se bo izšlo in kaj ne. Sicer pa je svoje življenje posvetila športu, nekoč je tekmovala v preskakovanju ovir, kasneja pa je postala trenerka," je o svoji mami povedala Alya. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice