Magazin > VIP
2428 ogledov

Uff, s tem je Miley razkrila, kaj si res misli o Liamu

Miley Cyrus Profimedia
Očitno ločitev zvezdniškega para le ni bila tako neproblematična kot sta sprva govorila …

Nekdanja zakonca Miley Cyrus in Liam Hamsworth, ki sta se razšla avgusta, sta drug za drugega doslej našla le lepe besede, sedaj pa je Miley v videu na Instagramu, ki ga je predvajala v živo, med vrsticami povedala resnico.

Zvezdnica, ki se trenutno dobiva z 22-letnim Codyjem Simpsonom, je povedala, da njeni bivši fantje niso bili dobri ljudje, zato je mislila, da mora postati homoseksualka, ker naj bi bili vsi fantje zlobni. Miley se je po ločitvi mesec dni namreč videvala z dekletom. "Vedno sem mislila, da moram biti homoseksualka, saj sem mislila, da so vsi fantje zlo. Vendar to ni res. Še so dobri ljudje tam zunaj, ki imajo 'tiče'. Sicer sem spoznala le enega, tega, ki je sedaj v videu," je povedala Miley.

Pevka se je kasneje na Twitterju sicer popravila, da svoje seksualnosti ne izbiramo sami. "Res sem govorila sr*** o slabih fantih, ampak naj bo jasno, da svoje seksualnosti ne izberemo, z njo se rodimo. Moja prioriteta je vedno bila, da zaščitim LGBTQ skupnost, saj sem tudi sama del nje," je zapisala. 

Miley Cyrus | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice