Magazin > VIP
19169 ogledov

Ugibanja: Kam je poniknila Meghan Markle?

meghan markle Profimedia
Nazadnje se je javila pred sedmimi tedni.

Pred enim letom sta Harry in Meghan sklenila, da kraljevi družini obrneta hrbet in si življenje ustvarita v ZDA. Od tam sta se redno javljala preko video konferenc, videli so ju, kako sredi prvega vala koronavirusa raznašata hrano in otrokom pred šolo delita šolske potrebščine.

Čeprav sta rekla, da si želita življenja stran od monarhije in medijev, sta bila še kako prisotna in za to sta poskrbela kar sama. Meghan je med drugim presenetila z osebno izpovedjo, v kateri je razkrila, da je v začetku poletja izgubila otroka, veliko prahu je sprožila tudi njena  tožba proti britanskemu tabloidu.

Sedaj pa lepotice že šest tednov niso nikjer videli. Nazadnje se je oglasila 14. decembra za oddajo "CNN Heroes: An All-Star Tribute", v kateri je pohvalila vse, ki v teh časih delajo v prvih bojnih črtah. Šest dni pozneje pa so jo v družbi soproga ujeli na sprehodu po Beverly Hillsu. Kljub prijetno toplim temperaturam je vojvodinja takrat nosila debelejšo jakno, Harry pa je bil le v majici. 

Dejstvo je, da ima par s sinom Archiejem, ki je star 21 mesecev, verjetno več kot dovolj dela. Poleg tega sta pred kratkim lansirala spletno stran za svojo fundacijo Archewell, ki vključuje tudi produkcijsko podjetje. Kot je znano, bosta zakonca za Spotfy in Netflix snemala vsebine, Meghan pa se je pridružila tudi mlademu podjetju ClevrBlends, ki izdeluje zdrave napitke. Kljub temu je sedem tednov za oboževalce dolga doba. Vsekakor bodo veseli, ko se bo Meghan spet kje pojavila.

Komentarjev 2
  • klobasa1 11:57 04.februar 2021.

    Kam je pobegnila?v afriko.drugam nee

  • anica00 10:50 04.februar 2021.

    Jaz jo nič ne pogrešam.