Magazin > VIP
28885 ogledov

Ulala, Kolinda, kaj si naredila iz sebe?

Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 epa
V roku enega leta so to dobro vidni rezultati predsednice Hrvaške.

Kolinda Grabar Kitarović ne dviguje prahu le s svojimi političnimi odločitvami, pač pa tudi stasom. Na finalu svetovnega prvenstva v nogometu so jo mediji označili za "miss mokrih majic", na skupščini Združenih narodov pa je lani s svojim videzom zasenčila celo Melanio Trump

Kolinda Grabar Kitarović | Avtor: Profimedia Profimedia

Predsednica je sicer že nekaj časa na liposukcijski dieti, pri kateri je uživanje sladkorja, kruha, žitaric, sadja, soje in margarine prepovedano. Dieta temelji na zelenjavi: zelje, zelena solata, cvetača, brokoli, paprika, jajčevci, paradižnik in bučke. Dovoljeno je tudi olivno olje, polnomastni siri, ribe, jajca, jagnjetina in beljakovinski napitki. Rezultati so več kot očitni že nekaj časa, a je na sredinem srečanju s predsednikom državnega sveta ljudske republike Kitajske pokazala, da je v svoji najboljši formi do sedaj. Poleg postave, pa je v zadnjem času spremenila tudi pričesko, ki jo prej skoraj brez izjeme spenjala v figo. Hrvaška predsednica bo konec meseca sicer dopolnila 51 let.

Kolinda Grabar-Kitarović Svet Hrvaška predsednica: "Bila sem na pregledu, imam genetsko predispozicijo"

Komentarjev 10
  • janez363 17:12 14.april 2019.

    Naša Barbika je tudi fejst

  • dragec 16:53 13.april 2019.

    Dobra.....pička, boljša od naše barbike

  • Papcar 17:23 12.april 2019.

    Da mi ne bi kaka predstavnica nežnejšega spola očitala seksizma ampak tukaj je vpliv hormonskega nadomestnega zdravljenja v menopavzi več kot očiten. Se ji pač dogaja!