Magazin > VIP
1236 ogledov

Urša Škofic: Veliko stvari je bilo prisiljenih

Urša Škofic, Ljubezen po domače Voyo
To je po končanem šovu povedala Urša. Kako je potekalo snemanje, kaj je res in kaj ne.

Urša Škofic, temnolasa mladenka, ki se je v šovu Ljubezen po domače borila za kavboja Mateja Ruparja, nam je povedala, zakaj se je odločila napisati iskreni status na Facebooku. "Na živce mi je šlo, da so mi ljudje nenehno pisali v zasebna sporočila. Zdaj, ko je konec šova, lahko povem svoje mnenje. Ja, kot vsi vemo, televizija je kuhinja. Veliko stvari ni bilo pristnih … Veliko stvari je bilo prisiljenih."

Dodala je, da je sama vedela, zakaj je v šovu: "Tam sem bila za dramo in komedijo, nikoli nisem imela resnega namena. Mogoče je bilo le prikazano tako. Mi pa ni žal, da sem se prijavila v šov, res ne, saj je bila nepozabna izkušnja, poleg tega pa sem spoznala najboljšo prijateljico Andrejo."

"S šovom sem zaključila in mi do tega ni več. Raje imam zasebno življenje, ki ga lahko delim z ljudmi, ki jih imam rada,"je zaključila Urša, ki pa sreče v ljubezni ni našla z Matejem. Kdo greje Urškino srce, lahko preberete TUKAJ.

POP TV nam je na vprašanje, ali je bilo v šovu kaj zaigranega ali, kot pravi Urša, prisiljenega, odgovoril: "V oddaji ni bilo nič prirejeno, prikazana čustva so bila iskrena."

Komentarjev 9
  • TistoPravo 20:32 21.junij 2017.

    A morda Brad in Angelina ne kakata, kot ti in vsi mi?? Koga ti podcenjuješ in siliš spet u laž....Janezk ti Janezk, neznačilna in nekarakterna vzgoja spet deluje aaa...

  • Janez_53 15:09 21.junij 2017.

    Ljubi bog - pa menda ne mečeš v isti koš teh dveh vrhunskih igralcev s temi, ki so nastopili v tem showu???

  • Janez_53 15:07 21.junij 2017.

    Draga Urška - to ni bila ne drama in ne komedija, ampak farsa in podlo nategovanje gledalcev s strani tekmovalcev in POP-TV-ja! Nekateri smo prišli k pameti in takih in podobnih oddaj ne bomo gledali nikoli več. Upam, da nas ...prikaži več bo takšnih večina. Odgovor POP-TV-ja pa je milo rečeno smešen! To je pravzaprav žalitev za gledalce.