Magazin > VIP
14 ogledov

"Uspelo je! Da, zmoremo!"

Barack Obama Reuters
Vnovična zmaga ameriškega predsednika Baracka Obame je navdušila tudi številne zvezdnike.

Socialno omrežje Twitter so kmalu po razglasitvi zmage Obame preplavili navdušeni komentarji. Med drugim so svoje navdušenje nad starim novim predsednikom izrazili:

Katy Perry: “Opravljeno! Ljudje imajo moč! Ponosna sem, da ti bom stala ob strani še štiri leta.“

Ian Somerhalder: “Tako sem ponosen na nas. Celo ljudje iz drugih držav so k temu prispevali. Globalni objem. Vau. Vau. Vau.“

Lea Michele: “Čudovita zabava nocoj v @MrRPMurphy hiši! In tako smo veseli, da bomo praznovali vnovično izvolitev Obame!!! #GObama”

Eva Longoria: “Uspelo nam je!!! Obama znova izvoljen!!! Da!! Da, zmoremo!”

Adam Levine: “To se zgodi, ko se zaj****** s Sezamovo ulico.“

Dianna Agron: “Še štiri leta, tako sem vesela!! Ima kdo fotografijo Empire State Buildinga?? Rada bi ga videla v mooodreeeeem ...”

Mandy Moore: “Tako prekleto ponosna na svojo deželo in našega predsednika @BarackObama!! #obama2012″

Jared Leto: “Izrekel bom! Predsednik @BarackObama JE ŠE ENKRAT PREDSEDNIK AMERIKE!!!!!!”

Cher: “OMG! TAKO SEM VESELA! TO JE ENA OD NAJBOLJŠIH NOČI V MOJEM ŽIVLJENJU!!!! SOLZE MI POLZIJO PO OBRAZU! ŽENSKE, IMAMO ŠAMPIONA!!!”

Mark Ruffalo: “Američani so nocoj premagali pobožnjaštvo in rasizem. Delavski razred zmaga. To je čudovita noč. Tako sem ponosen, da sem Američan!!! Ljubim deželo in vse. Tudi tiste, ki nimajo enakega prepričanja kot jaz.”

Olivia Munn: “Še štiri leta!!!! @BarackObama je naš 43. in 44. PREDSEDNIK!!!’

Octavia Spencer: “Imam vprašanje ... ali je januarja zelo mraz v DC? Kakšen plašč naj oblečem za inavguracijo? #Trench ali #Wool”

Lady Gaga: "PRAVKAR SEM ŠLA Z ODRA V KOLUMBIJI!! ČESTITKE, GOSPOD PREDSEDNIK @BarackObama. Nocoj smo tako ponosni, da smo Američani! DA!!! DA!!! DA!!!"

Ricky Gervais: "Dobro si opravila, Amerika. Vedeli smo, da boš ravnala pravilno. #ObamaWins"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.