Magazin > VIP
17 ogledov

V Colinu videla Burtona

Elizabeth in Colin sta bila zadnjih nekaj let dobra prijatelja. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Elizabeth Taylor je v svojem 45 let mlajšem prijatelju Colinu Farrellu videla moža Richarda Burtona, s katerim je bila poročena dvakrat.

Kmalu po tem, ko so legendarno igralko Elizabeth Taylor položili k večnemu počitku, so se začele govorice o njenem odnosu z igralcem Colinom Farrellom, ki je na pogrebu recitiral pesem, ki jo je izbrala igralka. Igralec je bil edini zvezdnik iz Hollywooda, ki je bil navzoč na pogrebu filmske dive, s katero sta bila menda zelo tesna prijatelja.

Elizabeth je namreč v svojem zadnjem intervjuju Colina opisala kot izvrstnega igralca, poudarila pa je tudi, da ga ljubi. Njeni prijatelji pravijo, da je igralka v 34-letnem Colinu videla reinkarnacijo svojega dvakratnega moža Richarda Burtona. "Liz je v Colinu videla Burtona, ki je bil enako divji, uporniški, podoben pa je celo njun način igranja," je povedal neimenovani vir.

Igralca sta se pred nekaj leti spoznala na nekem dogodku in kmalu postala zelo dobra prijatelja. "Preprosto sem imel srečo, da sem bil njen prijatelj. Še vedno jo obožujem. Verjetno se sprašujete, kako sva postala prijatelja. Saj poznate tisto zgodbo, ko moški spozna žensko in jo nato ves čas kliče, tudi pozno ponoči," je o prijateljstvu z Elizabeth povedal Colin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.