Magazin > VIP
14 ogledov

V SMS-sporočilih razkrila, da laže

Mariah Yeater Facebook
Iz SMS-sporočil, ki jih je Mariah Yeater poslala svojemu prijatelju, je jasno razvidno, da je oče njenega otroka njen bivši fant Robbie.

Justin Bieber si bo očitno lahko kmalu oddahnil. Eden od prijateljev Mariah Yeater je namreč medijem posredoval njena SMS-sporočila, v katerih razkriva, da je oče njenega malčka njen bivši fant Robbie, ter ga prosi, naj molči o tem, dokler ne izvleče denarja od najstniškega idola. Mariah v poslanih sporočilih tudi zahteva, naj "izbriše vsa sporočila njene mame, v katerih pravi, da je Robbie oče malega Tristyna". Poleg tega mu je ponudila tudi denar, seveda po Bieberjevem izplačilu.

Vendar je njen prijatelj ubral drugačen pristop in je sporočila posredoval naprej medijem ter zvezdnikovim odvetnikom, ki menijo, da je to neizpodbiten dokaz, da Justin ni dečkov oče ter da je vse izmišljotina dekleta, željnega denarja.

Robbie sicer prav tako zanika očetovstvo.

Bo torej zgodba okoli otroka, ki naj bi ga zaplodil Justin in ki je bila vse bolj podobna cirkusu, končno dobila epilog? Spomnimo, dvajsetletna Mariah je javnost pretresla z izjavo, da je v zaodrju spala s takrat 16-letnim pevcem in da je rezultat njunih 30 sekund njen sinček. Da bi to dokazala, je proti Justinu sprožila tožbo, ki jo je zdaj umaknila, kljub temu pa zahteva test očetovstva. "Z Bieberjevim odvetnikom poskušamo doseči dogovor o testu očetovstva, ki bi ga Justin opravil skrito očem javnosti," je povedal mladenkin odvetnik in dodal, da se boji za varnost svoje stranke. "Nekdo jo je zasledoval. Vesela je, da je spremenila številko, da ji ne grozijo še po telefonu," je še izdal odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.