Magazin > VIP
120 ogledov

Vaš odziv na Urškino "masažo"

Urška Čepin Mediaspeed.net
Sporni videoposnetki Urške Čepin med nudenjem erotične masaže, ki so pred dnevi zaokrožili na spletu, so spodbudili vaše številne komentarje in kritike – tako pozitivne kot negativne.

Pred dnevi so na spletu zaokrožili sporni videoposnetki Urške Čepin, ki jo prikazujejo med opravljanjem spolnih storitev v zameno za denar. Urška je sicer izjavila, da se dogajanja ne spomni in je bila gotovo omamljena, poleg tega je tudi prepričana, da ji je videoposnetke nekdo podtaknil. Njeno početje pa je sprožilo številne odzive slovenske javnosti – nekateri ste njen način služenja denarja označili za grešnega, medtem ko se je našlo tudi kar nekaj podpornikov njene iznajdljivosti.

Med tistimi, ki ste njeno nudenje spolnih storitev ostro obsodili, je tudi Žurnalov uporabnik Roman. "Oj, Urška, Urška, tu si pa res v temo brcnila! Malo bi pa morala pomisliti tudi na svoje otroke!" je komentiral na našem portalu. Na posledice njenega ravnanja, ki jih bo čutil njen otrok, opozarja tudi yozzi: "Ubogi otrok, za vekomaj si ga označila za sina k.... V redu, če to počneš! Vsakdo ima pravico delati, služiti denar, kakor ve in zna! A ko imaš enkrat potomstvo, je treba biti malo bolj pameten in previden." Poleg tega se nekateri naši bralci ne strinjajo z Urško, ki pravi, da ji je kamero nekdo podtaknil. "V drugem videu se lepo vidi, kako pogleda proti kameri, da preveri, če je vse OK. Po mojem je ona želela izsiljevati z videom, pa se je sama opekla," je prepričan enemy. Tudi anicaanica verjame, da se Urška s prelaganjem odgovornosti na druge poskuša zgolj oprati krivde. "Tole je prav smešno, kako se medved, ki ga dobijo z roko v kozarcu z medom, zdaj vleče ven, da mu je nekdo kozarec nataknil na roko in še več, da ni medved, pač pa miška!" je zapisala ter v drugem komentarju nadaljevala: "To je čisto preprosto gospodarski kriminal, če ženska potegne (dobesedno) 10 jurčkov ven, pa ne plača davka." Gary soneji prav tako meni, da posnetek ni nastal naključno: "Urška, točno si vedela, kaj delaš, še v kamero si pogledala. Vprašanje, ki se mi poraja, pa je: kaj bi ti počela s tem videoposnetkom? Mogoče izsiljevala?" Smoljo je njeno početje označil za preprosto "samopromocijo in nič kaj drugega. Je pač javna prostitutka."

"Kaj je s tem narobe??"

Nasprotno pa so se nekateri bralci postavili v bran domači estradnici. Žurnalova uporabnica Buca Dunlop je tako na primer obsodila svetohlinskost Slovencev v tem primeru. "Pustite Urško pri miru, punca se znajde, kakor se zna in predvsem s tistim, v čemer je dobra!!!!" Poleg tega se je obregnila tudi ob vpletanje Urškinega otroka v celotno zadevo. "Sploh pa mi ni jasno, kaj ima pri tem njen sin in CSD, saj fante nima nič z maminim 'poklicem' in se nikjer ne pojavi?!" Tudi uporabnik privat se strinja s tem: "V redu je, če punca služi. Kaj je s tem narobe??" Tudi Genius v njenem početju ne vidi nič problematičnega. "Mater ste bedni in žleht. In kaj je takega naredila Urška?! Gre samo za nekoliko bolj konkretno masažo, daleč od kakšne prostitucije, kot bi radi nekateri prikazali. /.../ Do Urške pa vse spoštovanje, ker je sama služila kruh zase in za svojega sina." Urško je pohvalil tudi gary soneji. "Urška, tale masaža je pa čista desetka!!!!!"

Komentarjev 3
  • anicaanica 12:58 25.april 2012.

    http://www.podlupo.net/2012/04/ekskluzivno-objavljamo-video-intervju-z-ursko-cepin/

  • sonejigary 10:20 24.april 2012.

    Mogoče je bil tudi g. Darijan Košir pri njej. Veleum SDjeve lanske referendumske kampanje z Urško v glavni vlogi ! :):):):) lol

  • Veteran 09:30 24.april 2012.

    Podpornica prespektivne SD mladine!?