Magazin > VIP
27750 ogledov

Velika sprememba za Duo Platin, Diana s to odločitvijo močno presenetila

Duo Platin Google
Tega res nismo pričakovali …

Zakonca Diana in Simon Gomilšek, znana kot Duo Platin, sta Slovenijo na Eurosongu leta 2004 zastopala s pesmijo Stay Forever. Diano smo si zapomnili po njenih svetlečih blond laseh, tako je bila namreč pobarvana kar 20 let.

Vprašali smo jo, čemu preskok v rdečo barvo. Povedala nam je, da je bila celo srednjo šolo in fakulteto rdeča, za obdobje od Evrosonga naprej pa se je pobarvala na blond. “To je enostavno spadalo v takratni koncept, v dizajnerski moment, ko se dva poročita in se ujema z  obleko in s takratnim ustvarjanjem nasploh,” je povedala. Zdaj že nekaj časa nosi rdečo barvo, saj se tako najboljše počuti. “Če bi lahko izbirala, bi imela naravno barvo rdečo,” je dodala.

Glede ustvarjanja je povedala, da se največkrat s skupino dobijo v njunem domu, se usedejo v kombi in odpeljejo na prizorišče koncerta. Večinoma igrajo v Avstriji, pa tudi v Nemčiji, malo manj v Švici. Kaj pa v Sloveniji? Razkrila nam je: “V Sloveniji nekoliko manj, vabijo nas na kakšne zasebne dogodke in tam greva nastopat tudi sama. Na primer kmalu nastopava na Bledu, na golf dogodku.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.