Magazin > VIP
74036 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Duo Platin se je odzval na pikre pripombe žirantov

duo platin Mediaspeed
So si dovolili preveč?

V nedeljo sta brata BQL v oddaji Znan obraz ima svoj glas imitirala naša Evrovizijska golobčka Duo Platin, ki sta na svoj račun od žirantov slišala kar nekaj krepkih. "Režali smo se, ko je šlo tisto na Evrosong in režali smo se danes, ko sta vidva tole izvedla," je nastop bratov Piletič komentirala Ana Maria Mitić.  "Jaz vama bom povedal nekaj, kar Duo Platin zagotovo ni slišal. Slovenija, 12 točk. Naredila sta parodijo na parodijo. Jaz sem se resnično zabaval, danes, takrat ne," pa je povedal Andrej Škufca.  

"Kič pač zmaga. Malo heca, smeha. Tako obilna Dijana ne bo nikoli, se prej obesi. Sta se pa zelo potrudila," je nastop BQL za zurnal24.si pokomentiral Simon Gomilšek iz Dua Platin. Malce bolj strog pa je bil do komentarjev, ki si jih je privoščila žirija. 

"Žiranti malo čudno gledajo na vlogo, ki sva jo takrat igrala. To je bil paket nekega dogodka, katerega rdeča nit je bila poroka. V normalnem življenju imava drugo vlogo in  nisva tako pocukrana. Tega nikoli nisva uspela dopovedati ljudem. Ne moreš nam zato, ker igramo določeno vlogo reči, da smo bedaki. To je neinteligentno. S tistim komadom sva pač imela tak nastop, drugače pa igrava vse, od countryja do jazza. Jezi me, ker ne znajo ločiti, kaj je vloga. Midva profesionalno od glasbe živiva že 20 let in se še danes uspeva dovolj dobro prodajati. Imava neki nivo in žalostno je, da teh vlog ljudje ne ločijo, a nisva taka, da bi se nad čim pritoževala. Bilo je malo neokusno in podcenjevalno s strani žirije. Škufco cenimo po uspehih, trenutno pa igra vlogo enega nerazgledanega človeka. Kot žirant je spustil svoj nivo," je opazke na njun račun za zurnal24.si komentiral Gomilšek. 
 

Komentarjev 6
  • dusko89 19:52 06.april 2022.

    Vse je en brezvezen ameriški šov. Norca se delati iz izvajalcev pa zelo nizkotno, s tem kažejo svoj obraz.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:51 05.april 2022.

    Škufca dokazuje svoj nizek intelekt in slab besedni zaklad .

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 10:34 05.april 2022.

    Če kdo Škufca špila enga bedaka v tem šovu z svojim posiljenem smehu. Škoda, ker je oddaja že z izbranimi imitacijami tokrat dokej slab produkt ki ga komentiranje in vodenje še dodatno poslabša.

Sorodne novice