Magazin > VIP
6259 ogledov

Video: Rok in Anej imata brata, ki je tokrat prvič nastopil z BQL!

bql
1/3
Voyo
Ste vedeli?

Naša slavna brata Rok in Anej Piletič, ki že več let uspešno nastopata kot zasedba BQL, imata tudi starejšega brata, ki pa se nerad javno izpostavlja. No, tokrat je naredil izjemo in z bratoma nastopil v šovu Znan obraz ima svoj glas. 

"Najin prvi pravi vzornik, ki naju je popeljal v svet glasbe, je bil najin starejši brat Aljaž Piletič. Večkrat sva ga omenjala, ampak vedno spoštovala njegovo zasebnost po tem, da ne želi biti del medijskega sveta. Nikoli si nisva mislila, da bomo vsi trije bratje Piletič kdaj skupaj stali na odru! Aljaž hvala, da si za en dan postal del BQL," sta Rok in Anej zapisala na Facebooku, bratje Piletič so se na odru namreč prelevili v skupino Jonas Brothers.

Kako povezani so, pa je bilo videti tudi na vajah pred nastopom. Rok je povedal, da je Aljaž kot nekakšen hibrid med njima, zato dobro razume oba. Aljaž pa je dodal, da je na mlajša brata izredno ponosen in da ve, da bosta ogromno dosegla, ob hvalnici pa je Aneja tudi nežno poljubil na lice. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice