Magazin > VIP
5063 ogledov

Victorijin angelček: "Začutila sem, da sem potrebna mesenih užitkov na letalu"

Kelly Gale
Vroča že sama po sebi, ko odpre usta … pa je pravi ognjemet.

Victorijin angelček in trenutno ena najbolj iskanih manekenk na svetu Kelly Gale je poosebljen seks na dveh nogah. Ne samo, da je videti kot boginja seksa, tudi govori tako. Pregrešna temnolaska je namreč priznala, kako obožuje svojega svetlolasega fanta, poslovneža Johanessa Jarla, ki ga je spoznala že v srednji šoli. Pravi, da je videti kot surfer, da je bogato obdarjen in jo zna dobro zadovoljiti v vseh pogledih. Izdala pa je tudi eno izmed njunih vročih prigod. 

"Začutila sem, da sem potrebna seksa na letalu. Ko sva prišla iz stranišča, so naju vsi gledali, jaz pa sem se začela smejati, ker nisem vedela, kaj bi," je povedala Kelly, ki je s svojim obdarjenim svetlolascem v zvezi že od leta 2014. Pravi, da ima samo eno slabo navado in ta je, da spi z moškimi. "Ubil me bo, ker to govorim, ampak vsi Švedski moški so malo čudni glede tega, kar naprej se nekaj mečkajo med seboj. Rekla sem mu, da če ne bo prenehal s tem, bom tudi jaz to počela s prijateljicami. Ta ideja mu je všeč,"  je zaupala 22-letnica švedsko avstralskega porekla, ki je svojo zavidljivo manekensko kariero začela že pri trinajstih.

Kelly Gale | Avtor: Profimedia Profimedia
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.