Magazin > VIP
17476 ogledov

Video: To je trenutek, ko je znani Slovenec izvedel, da bo očka

Mark Vlahovič Instagram
Čeprav mu je žena pripravila presenečenje, je že vedel, kaj ga čaka ...

Glasbenik in hokejist Mark Vlahovič, ki mu glasba teče po žilah, saj je sin našega legendarnega glasbenika Mikija Vlahoviča, bo postal očka. Soproga Nika mu je to sporočila z ganljivo gesto, ki jo je tudi posnela. Mark je sicer že slutil, kaj bo izvedel, a je bil vseeno do solz ganjen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKA VLAHOVIČ (@nikavlahovic_)

Prav tako pa je navdušen tudi bodoči dedek Miki. "Brez mene ne bi bilo nič," se ob čestitki pošali naš priljubljeni glasbenik, ki bo maja prvič dedek. "Bilo je nepričakovano, vsekakor pa je bolj žlahtnejše kot, ko sem dobil prvega otroka, drugače. Ko sem dobil Marka, sem prav tulil, sedaj pa so me čustva povsem prevzela," je za Žurnal24 povedal Miki, ki mu je sina novico povedal na prav poseben način, tako da je bilo to zanj še večje presenečenje. "Edino, kar me malo skrbi, je, da bom šel maja z babico spati, a najbolj seksi babico, kar jih je," je na račun svoje prelepe žene Petre povedal Miki. 

Mikijev prvorojenec Mark, z ženo Petro imata še mlajšo hčerko, in njegovo dolgoletno dekle Nika sta se poročila poleti 2022 in že takrat so Mikija premagala čustva. Kako lepo poroko sta imela, si oglejte TUKAJ. 

Komentarjev 6
  • Jako 22:11 08.januar 2024.

    Kdo pa sta ta dva???? Znani Slovenec? Prvič slišim.

  • www 09:36 01.december 2023.

    glasbenik in hokejist :)))) kot noč in dan v eni osebi... glede na to da prvič slišimo za njega, mora bit čist zanič pri obeh dejavnostih... verjetn mu je še froca en nadomstni naredu :)))

  • Pierre 17:38 16.november 2023.

    Miki, Miki, hu de fak iz Miki???

Sorodne novice