Magazin > VIP
1154 ogledov

Miki na samostojno pot, kaj bo z legendarno skupino Victory?

zvezde plešejo, Miki Vlahovič POP TV
Nov komad je že uspešnica …

Glasbenik Miki Vlahovič je te dni izdal svojo prvo samostojno skladbo, balado Rad te imam, napoveduje tudi album. Miki sicer že od leta 1987 nastopa in ustvarja v priljubljeni zabavljaški skupini Victory, ki pa jo kljub samostojni poti ne bo zapustil.

"Skupina zaenkrat ostaja v isti zasedbi, še vedno bomo nastopali na porokah, rojstno dnevnih praznovanjih in maturantskih plesih. Takoj ko bo to mogoče. A mi smo zabavljaški band, mene pa trenutno zelo vleče v balade, ki se mi za naš bend niso zdele povsem primerne. Sedaj, ko ni nastopov,  sem imel več časa in sem se lahko posvetil temu. Bil sem zelo produktiven, ustvaril sem dve skladbi za Victory in šest balad zase. Seveda na plošči ne bodo samo balade, a trenutno sem v takem obdobju," je povedal Miki, ki pravi, da tako lepih odzivov, sporočil in čestitk, kot ravno na svojo prvo samostojno pesem, v karieri še ni dobil. 

Glasbo je Miki napisal sam, besedilo pa priznani pisec besedil Rok Lunaček, ki Mikija zelo dobro pozna. Ob strani mu z instrumenti stojijo tudi kolegi iz skupine. Skladbo pa je ob 25. obletnici poroke posvetil svoji ženi Petri

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice