Magazin > VIP
9226 ogledov

Video: Znana Slovenka praznovala 14 let sek**

Lepa afna Instagram
Strast pri njima še vedno živi, kljub temu da sta mlada starša, ki sta skupaj že 14 let.

Naša najbolj znana spletna vplivnica Lea Filipovič, Lepa Afna je februarja postala mamica in ne skriva, da v materinstvu naravnost uživa. Pred porodom je bila strastna popotnica, ki je s sledilci rada delila svoje dogodivščine. Zato ni naključje, da je za prve počitnice s hčerko izbrala Grčijo in družinske morske dogodivščine tudi objavila v prvem vlogu, ki ga je posnela po porodu.

Lea je z Anžetom Leskovarjem, profesionalnim igralcem golfa, v zvezi sicer že 14 let, njuna obletnica pa je padla ravno na prve družinske počitnice, par pa jo je proslavil z večerjo v družbi hčerke. Lea je v vlogu povedala: "Mami in tati danes praznujeta 14 let ...," Anže pa je njen stavek dopolnil: "Seksa." Lea se je ob tem nasmejala in pripomnila: "Da, tudi seksa." 

Kljub temu da Lea deli številne utrinke in podrobnosti svojega življenja, pa glede hčerke ostaja skrivnostna, zato njenega obraza in imena še ni razkrila. Je pa v tem posnetku, pustila majhen NAMIG.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:59 31.julij 2023.

    Kreteni....Postavljate zvezdice ob besedi seks, drugod pa pišete nebuloze zaradi katerih bi morali kazensko odgovarjati...

  • Avatar lopov
    lopov 21:06 30.julij 2023.

    mi ae pa jeebemo ker ne vemo sexat...

  • SlavkoKrizman 17:47 30.julij 2023.

    Dva mešalca megle juhuu...

Sorodne novice