Magazin > VIP
4542 ogledov

Vplivnež izzval Greto Thunberg in to obžaloval že v naslednji sekundi

greta thunberg Profimedia
Andrew Tate bo ta čivk še dolgo obžaloval.

Znano je, da mlada aktivistka Greta Thunberg, velika borka za naš planet, nasprotuje uporabi fosilnih goriv, česar se zaveda tudi Andrew Tate, nekdanji kickbokser in vplivnež. 36-letnik ima očitno drugačno mnenje, zato se je pred Greto pobahal s svojimi 33 okolju neprijaznimi avtomobili, pri čemer ni pozabil omeniti svojega ferrarija in bugattija. "Prosim, pošlji mi svoj elektronski naslov, da ti lahko pošljem cel seznam svoje zbirke in količino emisij," je čivknil. Greta mu ni ostala dolžna. "Ja, prosim, razsvetli me. Pošlji mi sporočilo na: Smalld**kenergy@getalife.com (majhnipenisnergija@speljise.com, op. avt.)." Njen odgovor je takoj všečkalo več kot 2 milijona ljudi.

Tate ji je odgovoril z videom, v katerem se vidi embalaža, v kateri je neka romunska veriga s hrano 36-letniku dostavila pice. Ta video Tate sedaj obžaluje bolj kot svoj prvi tvit. Na njegova vrata je namreč po objavi potrkala romunska policija in ga aretirala. Obtožen je novačenje in izkoriščanje žensk, ki naj bi jih silil k ustvarjanju pornografskih vsebin. In kaj je na to rekla Greta? "To se zgodi, če ne recikliraš svojih škatel od pic."

andrew tate | Avtor: Profimedia Profimedia

Še ena zanimivost. "Češnja na torti tekme Andrew Tate vs. Greta Thunberg: Evropske institucije že nekaj let pozivajo Romunijo, naj odločneje ukrepa proti trgovini z ljudmi. Vzdevek te skupine strokovnjakov? GRETA," pa je na Twitterju sporočila novinarka Coline Clavaud-Mégevand.

Nekdo pa je medtem lotil Tatove strani na Wikipediji:

tate | Avtor:

 

 

Komentarjev 8
  • kristjan7 05:31 01.januar 2023.

    Tota fotografija da je zgubo proti Greti je laz, pac vem da ta fotografija je resnicna ampak vsebina na njej je neresnicna, ker se ni zaklucen dvoboj ker se vedno lahko kaj tvitne nazaj, predlagam pa, da jo izzove v ...prikaži več ring kot onega Logana al Jakea Paula

  • Pierre 17:53 31.december 2022.

    Ja Hudini, Janša je izredno dobro varoval okolje, res vzorno!!!!! Samo katero?

  • Toma 13:12 30.december 2022.

    Po mojem takšnega odgovora sama vsekakor ni zmožna napisati!