Magazin > VIP
1783 ogledov

Vročemu Slovencu v tujini uspel veliki igralski met!

Andrei Lenart Osebni arhiv
Andrei Lenart je v tujini vse bolj uspešen.

Mladi igralec Andrei Lenart, ki je v preteklosti že igral v tujih produkcijah, kot je Kingsman: Tajna Služba in Vojna zvezd: Sila se prebuja, je ponovno dobil dobro priložnost v tujini. Zaigral je namreč v seriji Wild Bill, seriji največje britanske komercialne televizije, družbo pa mu je med drugim delala tudi Katarina Čas!

Andrei Lenart | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Kot Dimitri, priseljeni delavec iz vzhodne Evrope, nastopim v 5. epizodi 1. sezone nove serije največje britanske komercialne televizije ITV, z naslovom Wild Bill. Glavno vlogo igra hollywoodski zvezdnik Rob Lowe. Nisem pa bil edini Slovenec na snemanju. V 5. epizodi nastopi tudi Katarina Čas. Izvrstna igralka in super oseba. Močno upam, da bova v prihodnje še sodelovala na kakšnem projektu. Kar hecno je bilo imeti na snemanju nekoga iz domačih krajev in preklapljati med govorom v angleškem in slovenskem jeziku. Slovenščine pa ni bilo slišati le v zakulisju. Nekaj slovenskih stavkov je končalo tudi v sami epizodi, saj se zgodba vrti okoli slovenskih likov. Sam sem na snemanju preživel tri dni, ki so kar prehitro minili. Nasploh je bilo na snemanju prijetno in sproščeno vzdušje. Največ časa sva skupaj preživela z romunskim igralcem Adrianom Feketejem, ki v seriji igra Slovenca. Čeprav se serija dogaja v Bostonu in okolici, smo vse tri dni snemali v okolici Londona," je razkril Andrei. 

Andrei Lenart | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice