Magazin > VIP
4587 ogledov

Vroči poljubi Lily Rose: Očka Johnny Deep nima zeta, ampak snaho

Lily Rose Depp
1/6
Profimedia
Zaljubljeni do ušes in še čez ...

Mlado igralko Lily Rose Depp, sicer hčerko Johnnyja Deepa, so v Los Angelesu ujeli med kosilom z raperko 070 Shake, s katero sta si izmenjali nekaj strastnih poljubov. 

24-letna Lily-Rose Depp je očitno zaljubljena do ušes. Srce mlade igralke že od februarja greje dve leti starejša raperka, pevka in tekstopiska Danielle Balbuena, bolj znana pod umetniškim imenom 070 Shake. Hčerka igralca Johnnyja Deppa in pevke Vanesse Paradis naj bi bila tokrat prvič v zvezi z žensko. Njena najodmevnejša zveza je bila s soigralcem Timothéejem Chalametom, s katerim je bila v zvezi med letoma 2018 in 2020. Za njim jo je za zelo kratek čas grel Austin Butler, ki je sedaj zaročen z manekenko Kaio Gerber. Od novembra 2021 do začetka leta 2022 pa je bila lepotička z raperjem Yassinom Steinom. Njena najdaljša zveza pa je bila z modelom in glasbenikom Ashem Stymestom. Trajala je tri leta. 

Lily Rose trenutno blesti v seriji The Idol, v kateri igra glavno vlog. Lily je v vlogi največje pop zvezde na svetu, ki jo razmerje s pokvarjenim gurujem pripelje na mračno, kultu podobno pot. V nedavnem intervjuju sta ustvarjalca, Sam Levinson in Abel Tesfaye (The Weeknd) pojasnila, da je bila  serija navdihnjena s temno platjo slavnih, ki jo je Tesfaye izkusil, ko je postal znan kot The Weeknd. Serija je polna vročih prizorov in golote. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.