Magazin > VIP
26 ogledov

Vsega je kriv Tony!

Eva Longoria je z novo pričesko navdušila na prireditvi televizijske hiše ABC, k Žurnal24 main
Eva Longoria, ki se je v javnosti pojavila z novo kratko pričesko, je razkrila, kdo je kriv za njen nov izgled.

Lik Gabrielle, ki jo v nadaljevanki Razočarane gospodinje igra Eva Longoria, v prihodnji sezoni čakajo spremembe. Gledalci bodo najprej opazili njen spremenjen zunanji videz. Gabrielle se bo poslovila od svojih dolgih las, zato se je od njih poslovila tudi Eva.

"V zadnji epizodi četrte epizode sem nosila lasuljo, ker pa je nisem hotela nositi vso (peto, op. a.) sezono, sem se odločila, da se postrižem," je povedala Eva. Njen frizer Ken Paves si ni upal storiti prvega reza, zato je potisnil škarje v roke Tonyju. "Rekel mu je, 'Tony, ti boš odrezal prvi šop las, saj tako ne bo mogla biti jezna name',“ je situacijo opisala Eva. "Tony je odrezal prvi šop. Nato drugega in tretjega in tako je Kenny samo popravil njegovo delo."

Poleg nove pričeske bo Gabrielle pridobila tudi nekaj dodatnih kilogramov. In kaj to pomeni za Evo? "Pojem vse, kar vidim! Testenine, pico, ..." je navdušena Eva, ki ne telovadi več. Kilogrami, ki jih pridobi Gabrielle po rojstvu dveh otrok, pa niso zgolj posledica Evine nove prehrane. "Imam podloženo zadnjico, podložena stegna, trebuh,“ je povedala igralka, ki naj bi še tri sezone igrala vročekrvno Gabrielle Solis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.