Magazin > VIP
399 ogledov

Vsi Severinini zaročenci

severina youtube.com
Kar pet moških je iz Severine poskušalo narediti "pošteno žensko".

Severina je kar petkrat pristala na poroko, a do oltarja se še ni sprehodila.

Svojo srečo je nazadnje preizkusil srbski poslovnež in oče njenega sina Milan Popović, ki se je moral čez noč navaditi na pozornost medijev. Par se je razšel pred kratkim, kot razlog pa sta navedla nepremostljive razlike.

Prva ljubezen

Prvi, ki je pred Splitčanko padel na kolena, je bil pevec skupine Kojoti Alen Marin. Z njim se je Severina zabavala v devetdesetih letih. Razšla sta se brez škandala.

Usoden pornič

Alenovo mesto je nato zavzel tajkun Milan Lučić. Ta ji je poklonil konja, da je tudi sam velik žrebec, pa je pevki (in svetu) dokazal na jahti, na kateri sta s Severino posnela domači pornič. Ta je v javnost prišel leta 2004, ko je bila Severina že zaročena s Srećkom Vargekom. Ko je Seve poskušala zaščititi avtorske pravice posnetka, se je Srećko razhudil in jo zapustil.

Tudi mladost ni pomagala

Dve leti po škandalu se je pevka spet zaljubila, tokrat v mlajšega – v Mateja Čuljaka. Obljubila mu je, da bo njegova žena, a obljube ni držala. Razšla sta se nekaj dni pred njenim 35. rojstnim dnevom.

Lastnika telovadnice zapustila za "kralja bakra"

Leta 2008 je v njeno življenje vstopil Slavko Šajinović. Zaročila sta se in začela graditi trinadstropno vilo. Po dveh letih ljubezni pa je seksi Seve Slavka zapustila. Zagledala se je namreč v Popovića, ki ga je spoznala med nastopom na njegovi rojstnodnevni zabavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.