Magazin > VIP
11502 ogledov

Vsi so komaj čakali, da se Anja v teh kopalkah obrne!

Anja Rubik
1/4
Profimedia
Popolno postavo ohranja tudi po štiridesetem.

Te dni je bilo glavno prizorišče slavnih, lepih in bogatih filmski festival v Cannesu. Tam je vsako leto tudi poljska manekenka in aktivistka Anja Rubik. Paparaci so jo ujeli ob bazenu kultnega hotela Cap-Eden-Roc, kjer je v kopalkah pokazala, da tudi po štiridesetem ohranja sanjsko postavo. Poljski supermodel in aktivistka je ob bazenu zapeljevala v črnih enodelnih kopalkah z visokim izrezom, v katerih ima kaj za pokazati, sploh ko je fotografskemu objektivu obrnila hrbet in pokazala seksi zadnjico! Preverite v galeriji. 

Anja pa že dolgo ni več le lep obraz in popolno telo, svojo energijo je namreč usmerila v platformo sexed.pl, katere ustanoviteljica je. "Smo multimedijska platforma, ki mladim, staršem in odraslim omogoča celovito, starosti primerno izobraževanje na področju človekovih pravic, enakosti spolov, odnosov in reprodukcije. Informiramo o tveganjih, povezanih s spolnim življenjem, predstavljamo seks in spolnost na pozitiven način, poudarjamo vrednote, kot so medsebojno spoštovanje, vključenost, enakost, empatija in odgovornost. SEXEDPL podpirajo vodilni psihologi in seksologi v državi. Vsak teden inaše zobraževalna gradiva in vsebine dosežejo milijone ogledov. Z delavnicami in anonimnimi spletnimi svetovanji s strokovnjaki vsak mesec pomagamo na stotinam otrok, najstnikom in odraslim. Organiziramo izobraževalne akcije za ozaveščanje, boj proti stigmatizaciji in razbijanje tabujev. SEXEDPL sodeluje z umetniki, filmskimi ustvarjalci in voditelji ter skupaj ustvarja projekte o spolni vzgoji, katerih cilj je doseči čim širšo skupino ljudi," piše na njihovi spletni strani.

Anja se je pod drobnogledom javnosti znašla leta 2009. Revija W je bila takrat deležna velike pozornosti zaradi naslovnice z Demi Moore. V javnosti se se hitro pojavile govorice o slabi računalniški obdelavi fotografije na naslovnici. Demi Moore so, po mnenju nekaterih, odrezali velik del stegna, da bi izgledala bolj suha. Govorice so tako revija kot tudi igralka, zanikali. A na plano so takrat prišle nove govorice. Mnogi so bili prepričani, da telo osebe na naslovnici sploh ne pripada takrat 47-letni igralki. Šlo naj bi za sliko manekenke Anja Rubik, ki je bila pri 26 letih več kot dve desetletji mlajša od Demi. Revija se je morala spopasti z jeznimi kritiki modnega sveta ter Hollywooda, ki so menili, da je šlo za diskriminacijo starejših žensk.

Komentarjev 8
  • sandi76 20:32 25.maj 2024.

    Kdo je to ?

  • Soljatar 20:02 25.maj 2024.

    srednja žalost, nič posebnega...ocena 6/10

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:53 25.maj 2024.

    Če je spredaj popoln ploh, ne vem kaj bi bilo zadaj lahko drugače.

Sorodne novice