Magazin > VIP
3050 ogledov

Uff, naša pevka dobro ve, kako pritegniti pozornost!

Gaja Prestor Instagram
Ne le glas, tudi njen stas je hudo očarljiv ...

Pevka Gaja Prestor svojih oboževalcev na Instagramu ne razvaja le s pevskim talentom, temveč tudi s stasom prave boginje. Polne ustnice, dolgi gosti temni lasje, napeta koža in obline, oblečene v minimalne krpice. Gaja trenutno uživa na Baliju, saj se s fantom in prijatelji vsako zimo odpravi v tople kraje. Da pa je oboževalci ne bi preveč pogrešali, je poskrbela z vročimi fotografijami v kopalkah, na eni je celo zgoraj brez!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

Gajina postava pa ni le plod dobrih genov, pevka namreč veliko časa posveti rednim vadbam v fitnesu. Da za svojo postavo z zdravo prehrano, gibanjem in kozmetičnimi tretmaji redno skrbi, ni skrivnost in to se ji tudi lepo obrestuje. Kot najstnica se je namreč spopadala z nekaj odvečnimi kilogrami in se kasneje, ko je shujšala, odločila tudi za estetsko operacijo, dvig prsi, kot je v preteklosti že zaupala tudi za Žurnal24.  Pevka, ki bo konec aprila dopolnila 24 let, je v zadnjih letih postala ena izmed naših vidnejših estradnic. Nastop na Emi, mesto voditeljice na Planet TV in številni sledilci, ki jo obožujejo na Instagramu ...  Iz ljubke najstnice se je prelevila v pravo mlado zvezdnico, ki ji slava ni spodnesla tal pod nogami. 

Letos na Baliju sicer uživa, a na potovanjih Gaja žal pogosto nima sreče. Ko sta se s fantom, oblikovalcem Luko Dovšakom, konec februarja 2020 odpravila na Tajsko, sta se zaradi situacije s koronavirusom takrat zelo težko vrnila v Slovenijo. Leta 2022 je del počitnic na Tajskem preživela v karanteni, lansko leto pa se ji je tam hudo vnelo oko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAJA (@gajaprestor)

Komentarjev 5
  • Brane Kacjan 12:28 19.marec 2024.

    Kako pritegniti pozornost? To ve vsaka. Če z glavo ne, pa z ritjo. :)

  • Zvono 16:15 18.marec 2024.

    Cela potetovirana, fuj!

  • Pierre 14:56 18.marec 2024.

    A je priredila kakšen koncert, al samo obrito muco kaže?????

Sorodne novice