Magazin > VIP
28149 ogledov

Znana Slovenka za to sanjsko postavo trenirala kar šest let

Ana Žontar Instagram
Nič ne gre čez noč.

Priljubljena televizijska in spletna kuharica Ana Žontar Kristanc se dobro zaveda pomena zdravega načina življenja, tega ne živi le z uravnoteženo prehrano, temveč tudi redno vadbo, ki ji je zvesta že šest let. Njen navdih pa je bil oče, strastni ljubitelj športa, ki je pri dobrih šestdesetih vitalen kot pri tridesetih. 

"Vztrajno treniram že šest let, trikrat na teden fitnes treninge za moč, kjer dvigujem težo do 50 kilogramov. Prvo leto sem trenirala s trenerjem, zadnjih 5 let pa sama. Navdih mi je bil oče, saj vidim, kaj pomeni, če vlagaš v svoje zdravje. To, kar počnem danes, je vložek za starejša leta. Moj cilj ni bil hujšanje, pač pa zdravo telo. Po porodih sem imela težave v križu in hrbtu, zadnje štiri leta ob rednih treningih teh težav nimam," je za zurnal24.si povedala simpatična kuharica, ki pri prehrani prisega predvsem na raznolikost in priznava, da si privošči tudi kaj sladkega za dušo, malce bolj pozorna je le pri količinah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice