Magazin > VIP
12859 ogledov

Washington Post razkriva, kakšno je v resnici življenje Trumpovih

melania trump
Mnogi se sprašujejo, kaj se dogaja za zaprtimi vrati Bele hiše. Washington Post sedaj razkriva nekaj podrobnosti.

Kot pišejo, se dan ameriškega predsednika začne ob 5.30. Najprej si ogleda informativne oddaje, nato pa se posveti Twitterju. Melania, zakonca spita v ločenih spalnicah, se iz postelje dvigne malo pozneje. Dva prijatelja para sta povedala, da je prva skrb prve dame njen 12-letni sin. Barronu pomaga pri pripravah za šolo, med drugim naj bi Melania vedno preverila, ali je v torbo pospravil domačo nalogo. 

Zakonsko življenje politikov ni enostavno, Washington Post pa poudarja, da se Trumpova, čeprav se zavedata moči fotografij, v javnosti ne pretvarjata. "Je dostojanstvena oseba, ki se z osebnimi zadevami ukvarja v zasebnosti, saj se nikogar drugega ne tičejo," je povedala Melanijina dolgoletna prijateljica Stephanie Winston Wolkoff in dodala: "Nista par, ki bi se kar tako držal za roke. Je Evropejka in to pač ni ona."

Trumpova skupaj ne preživita veliko časa, še piše medij. Med konci tedna in prazniki predsednik igra golf ali večerja s politiki, gospodarstveniki in medijskimi osebami. Melanie na teh dogodkih ponavadi ni. Kot so časniku povedali viri, predsedniški par celo v Beli hiši k obroku mnogokrat ne sede skupaj.

Melania za članek ni želela podati izjave, je pa pred časom izjavila, da sta z možem zelo samostojni osebi. "Drug drugemu dajeva prostor," je povedala. Ta prostor je po besedah virov vse večji, predvsem zaradi predsednikove porno afere.

Člani ekipe iz Bele hiše pravijo, da je Melania med "vzhodnim krilom", kjer ureja svojo pisarno, in "zahodnim krilom", kjer imata pisarno Trump in njegova hči Ivanka, postavila steno. Melania se zahodnemu krilu menda izogiba. Tja se odpravi le, ko je to zares potrebno.

Melanijina ekipa šteje le 10 ljudi. Vlogo prve dame je vzela zelo resno, kar se pozna tudi na njeni rastoči popularnosti. Trump bo njeno podporo pri naslednjih volitvah potreboval, in tega se predsednik zaveda. V nedavnem sporočilu podpornikom je zapisal: "Brez nje ob meni danes ne bi bil to, kar sem. Moja čudovita, prijazna in izjemna žena."

Komentarjev 1
  • perhan63 09:32 08.maj 2018.

    bravo irena za tale copy-paste zmazek