Svet
2513 ogledov

Tako so se posmehovali Trumpu

Donald Trump Epa
Nič ne kaže, da se bo nevihta, ki divja okoli Donalda Trumpa, umirila.

Afera s Stormy Daniels, s katero se je zapletel Donald Trump, še ni doživela epiloga. Trump naj bi pred dvanajstimi leti imeli razmerje z Danielsovo in ji kasneje v zameno za molk plačal 130.000 dolarjev. Trump razmerja ni zanikal, vztraja pa pri tem, da nič ne ve o plačilu, ki naj bi ga v njegovem imenu izvedel odvetnik Michael Cohen. V zvezi z afero se je oglasil tudi Rudy Giuliani, ki je presenetljivo priznal Trumpovo vpletenost v plačilo Danielsovi.

"Ljubček, nevihta (storm, op. a.) prihaja," je Trumpu sporočila Stormy Daniels. Nastopila je namreč v oddaji Saturday Night Live. V skeču, v katerem sta sodelovala tudi igralca Alec Baldwin (kot Trump) in Ben Stiller (kot Cohen), je v igranem telefonskem pogovoru Trumpu sporočila, da se ne misli ustaviti. 

Stormy Daniels | Avtor: Profimedia Profimedia

V skeču Trump naroči Cohenu, naj pokliče Danielsovo, da zadevo že enkrat uredijo. Pri tem Trump Cohenu naroči, naj pusti odprto linijo, da bo tudi sam slišal, kaj bo Danielsova odgovorila. Seveda pa Trump ne more ostati tiho. Danielsovi pove, naj preneha z igranjem, a mu ta odvrne, da igralci v industriji za odrasle ne slovijo kot najboljši igralci.

Na vprašanje, kaj želi Danielsova, ta odgovori: "Tvoj odstop." Trump se vpraša, zakaj ne more rešiti njunega spora, ne nazadnje je rešil tudi spor med Severno in Južno Korejo. "Vem, da ne verjameš v podnebne spremembe, a, ljubček, nevihta prihaja!". 

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
Sorodne novice