Magazin > VIP
32 ogledov

Werner: Mnogi me še vedno ne razumejo

Werner Osebni arhiv
Potem ko je pevec Werner pokazal kazen za prometni prekršek in javno spregovoril o stanju v državi, se še vedno najdejo nekateri, ki niso razumeli njegovega sporočila.

V torek je pevec Werner Brozovič na svojem profilu na Facebooku objavil kazen za prometni prekršek, ker je hitrost prekoračil le za 4 kilometre na uro. Razburilo ga je dejstvo, da se država spravlja na malega človeka, medtem ko tajkuni in politiki brez posledic kradejo državo. Kazni ne bo plačal, dokler je ne bodo tudi drugi politiki, je napovedal.

Medtem ko je dobil večino spodbudnih komentarjev, da se z njim popolnoma strinjajo in mu čestitajo, da se je odločil javno spregovoriti o stanju v državi, se najdejo tudi nekateri, ki po mnenju pevca niso razumeli namen njegovega pisanja.

"Nekateri ljudje nočejo slišati poante te zgodbe," je povedal in zato na svoj zid pripisal še pojasnilo. Med drugim je zapisal, da je še vedno veliko ljudi zaslepljenih in ne razumejo bistva njegovega sporočila, ki ni v sami kazni, temveč v tem, da bi morali biti pred zakonom vsi enaki. "Povedal sem resnico naglas in še stokrat jo bom povedal, ker vidim, da se krivica dogaja vsem nam,“ je dopisal.

Komentarjev 10
  • R9 08:38 05.oktober 2012.

    Sem (čeprav v naselju že dooolgo ne), a to počnem/sem počel zavestno in vem, da bom plačal kazen če me slikajo. In se nimam nikomur za kaj žalit. Kljub temu še vedno nimam pravice voziti čez omejitev. Čemu bi omejitve ...prikaži več potem sploh bile? Upam, da se razumeva.

  • Kevin Kiret 22:43 04.oktober 2012.

    povej to politikom... golazen ena...

  • allstarr111 19:19 04.oktober 2012.

    Jest mislm da je on to kazen plačal že takoj, ker polovočka je polovička, tole je samo vzbujanje pozornosti, kok imam jest občutek mu medijska pozornost dobro dene :)