Magazin > VIP
10 ogledov

Whitney pokopali z nakitom za pol milijona

Whitney Houston FameFlynet
Pevko Whitney Houston so pokopali v zlati krsti, na sebi pa je imela svojo najljubšo rožnato obleko ter nakit v vrednosti 500 tisoč dolarjev.

Na plan so prišle nove podrobnosti pokopa Whitney Houston, ki so jo na zadnjo pot pospremili osem dni po njeni smrti v mestecu Westfield v ameriški zvezni državi New Jersey. Pevkina krsta je bila izdelana iz zlata, Whitney pa so ob njenem zadnjem slovesu odeli v njeno najljubšo rožnato obleko in zlate copate. Poleg tega so ji nadeli tudi diamantno broško in uhane v vrednosti pol milijona dolarjev oziroma skoraj 375 tisoč evrov.

Fotografija pevke v krsti, posneta med zasebnim bedenjem njenih bližnjih, je namreč krasila naslovnico ameriškega National Enquirerja, kar je sicer sprožilo številne kritike pevkinih oboževalcev. "Grozno. Whitney niti po smrti nima miru in zasebnosti. National Enquirer resnično pretirava," je na Twitterju zapisal eden izmed njenih oboževalcev.

Spomnimo, pevko so našli mrtvo 11. februarja v njeni sobi v hotelu Beverly Hilton, zanjo pa naj bi bila usodna mešanica alkohola in pomirjeval.

Komentarjev 1
  • Cocochanel 10:22 25.februar 2012.

    Ne razumem kako je lahko bila v roza obleki sovpadno pa so jo slikali v krsti z temno modro obleko???