Magazin > VIP
10075 ogledov

William in Kate: Zato je bil njun nastop tako kratek

kate middleton
Razkrito, kaj sta se pred bolnišnico pogovarjala.

23. aprila, ob 11. uri, je vojvodinja Kate povila tretjega otroka. Sedem ur po porodu je svojega drugega sina predstavila javnosti, nato pa je z možem Williamom zapustila bolnišnico. Zakaj je tako hitro "zbežala“ iz bolnišnice, lahko preberete TUKAJ.

Bralec z ustnic pa sedaj razkriva, kaj sta se Kate in Will pred bolnišnico pogovarjala in zakaj je bil njun nastop pred fotografi tako kratek.

William je ženo najprej vprašal, ali bo zmogla z dojenčkom, nato pa ji je v množici nekoga pokazal. "Poglej, tam je,“ je bil vesel William in kraljevi par je mahal proti množici, ki je stala na levi, nakar je Kate rekla: "Pomahajva še na to stran.“ Par se je obrnil na drugo stran, kjer je nato Kate opazila nekoga, ki ga pozna. "Poglej, tam je. Malo vetrovno je, eh? Lahko se prehladi. Pojdiva,“ je možu rekla vojvodinja in par se je umaknil nazaj v bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.