Magazin > VIP
7065 ogledov

Yoko Johnu "podtaknila" heroin in ljubico

Yoko Ono John Lennon EPA
Avtor Ray Connolly je razkril ozadje ene najbolj legendarnih ljubezenskih zvez vseh časov.

John Lennon in Yoko Ono sta se spoznala leta 1966 v Londonski galeriji Indica, kjer je Yoko razstavljala. John je verjel, da je majhna uniformirana Japonka zvezda, on pa njeno občinstvo. Postala sta neločljiva in številni so mnenja, da bi bila lahko prav Yoko razlog za razpad Beatlov, čeprav je Paul McCartney to zanikal. Par je bil obseden drug z drugim, avtor najnovejše biografije o Lennonu Ray Connolly pa je prepričan, da je Japonka točno vedela, kako mega glasbenega zvezdnika držati na vajetih. Ravno v času, ko je iskal svoj duhovni preporod, pa naj bi bila on tista, ki mu je predstavila heroin. 

Yoko Ono John Lennon Magazin Yoko Ono v bolnišnici

Ray pravi, da je Yoko Johnu pošiljala nešteto pisem, s katerimi se je na vso moč trudila, da bi mu zlezla pod kožo. Sledila mu je na vsakem koraku in se pojavljala na krajih, kjer se je zadrževal on, nekoč mu je sledila celo na izlet v Himalajo. Connolly trdi, da je japonska umetnica že takrat razumela moč mreženja in samopromocije. Ko mu je zlezla pod kožo, sta bila neločljiva, John je vztrajal, da je Yoko prisotna na vseh vajah Beatlesov, kar je med njim in Paulom ustvarilo prepad. Ko je njuno razmerje leta 1972 zašlo v krizo, je Yoko Johnu celo priskrbela mlado 22-letno kitajsko ljubimko May Pang, ki naj bi bila rešitev za njun zakon. 

Hilary Clinton Magazin Clintonova ljubimkala z Yoko Ono?!
 
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice