Magazin > VIP
34 ogledov

Za Paula je to že tretjič

Paul McCartney Nancy Shevell
1/12
Reuters
Paul McCartney je drugo oktobrsko nedeljo, dan, ko bi John Lennon praznoval 70. rojstni dan, izkoristil za skok v zakonski jarem.

Nekdanji član skupine Beatles se je poročil z ameriško dedinjo, 51-letno Nancy Shevell. Skupaj sta zadnja štiri leta, zaročila pa sta se letos maja. Par se je odločil za skromno poroko, v krogu njunih najbližjih v mestni hiši v središču Londona, kjer se je poročil tudi s prvo ženo Lindo. Obreda se je udeležilo okoli 30 ljudi, med njimi seveda vsi njegovi otroci in njen sin, ki ga ima iz 24 let dolgega prvega zakona z Bruceom Blakemanom, pa tudi nekdanji član Beatlesov Ringo Starr ter njena sestrična Barbara Walters. Paulova priča je bil njegov mlajši brat Mike, medtem ko je njegova najmlajša hčerka, sedemletna Beatrice, ki jo ima iz zakona s Heather Mills, nosila cvetje.

Na vprašanje, kako se počuti sedaj, ko je že tretjič vstopil v zakon, je Paul navdušeno odgovoril: "Čudovito, hvala. Počutim se poročenega." Pred magistratom je novopečena zakonca pričakalo na stotine oboževalcev. Paul in Nancy sta se nato vrnila v McCartneyjevo hišo v Londonu, kjer so na vrtu pripravili sprejem za družino in bližnje prijatelje. Par naj bi sicer pozneje načrtoval še eno zabavo v New Yorku za svoje ameriške prijatelje.

McCartney je bil pred tem poročen dvakrat. Prvič se je poročil z Lindo Eastman leta 1969. V zakonu so se jima rodili trije otroci, Paul pa je posvojil tudi Lindino hčerko iz prejšnjega razmerja. Linda je umrla leta 1998 za posledicami raka na prsih.

Drugič si je za nevesto izbral manekenko Heather Mills. Poročila sta se pred devetimi leti, v zakonu pa se jima je rodila hči Beatrice. Leta 2006 sta se razšla, dve leti kasneje pa še uradno ločila. Njun razhod je bil buren, boj za premoženje pa srdit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.